Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Agenda
  4.  → Bekijk de activiteit

SWOA organiseert in samenwerking met de Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld buitenactiviteiten voor inwoners die behoefte hebben aan meer sociaal contact en activiteiten.

De activiteiten bieden ruimte voor ieders wensen, tempo en mogelijkheden en zijn onder begeleiding van professionals en vrijwilligers. Bij de activiteiten staan steeds drie dingen centraal: ontmoeting, buiten bezig zijn en een eenvoudige maaltijd.

De ontmoeting is met elkaar, maar ook met mensen van de tuinvereniging en buurtbewoners. De sfeer in de schuur en de tuinen is open, vriendelijk en gericht op samenwerking. De invulling van de activiteiten hebben alles te maken met het werken in en rondom verschillende gemeenschappelijke tuinen.

Denk hierbij aan zaaien, oogsten, onkruid wieden en lekker buiten bezig zijn. Je ziet resultaten van jouw eigen inspanning én kan hier gebruik van maken. Ook leent het gebied zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken. Bij slecht weer worden de activiteiten binnen in de schuur georganiseerd.

Hopelijk tot zien bij De Thuyn!

Wanneer: elke dinsdag en donderdag van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie: De Schuur, Hannesstraatje 2a, 6843 NV Arnhem
Contactgegevens: 06-13764530 of mail naar dethuyn@swoa.nl

Eigen bijdrage: € 2,50 met Gelrepas krijg je korting
Aanmelden is niet nodig.