Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Agenda
  4.  → Bekijk de activiteit

Samen zingen tijdens de zingcafés! Zing je mee?

Na een lange tijd met veel thuiszitten is het tijd voor wat blijheid en nieuwe mensen ontmoeten. Daarom organiseert SWOA in samenwerking met Stadscompagnie nieuwe, gezellige wijkkoren onder de naam Zingcafés. Wekelijks zingplezier voor iedereen! Iedereen knapt op van samen zingen. De effecten van zingen zijn algemeen bekend: het verhoogt je geluksgevoel, is gezond én vermindert stress en pijn. Maar het is vooral heel leuk om te doen!

Wat kun je verwachten?
Onder leiding van Adriana Jens van de Stadscompagnie leer je spelenderwijs allerlei liedjes in een gezellige en ontspannen sfeer. En er is aandacht voor hoe je kunt zingen. Want iedereen kan zingen, ook al denk je zelf misschien van niet. 
We zingen van alles wat, voor elk wat wils met ruimte voor persoonlijke favorieten. In de Zingcafés draait het om gezellige ontmoetingen en zingplezier voor iedereen. Je kunt wekelijks meedoen of gewoon als het eens uitkomt.

Wanneer: elke dinsdag van 10.00  tot 12.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Loctie: SWOA De Gaanderij, Driemondsplein 1 te Arnhem

Kosten: deelnemen kan op twee manieren:
• per keer betalen. Kosten: € 3,00 per keer of € 2,20 met Gelrepas;
• je wordt lid, zodat je ook kunt meedoen met andere Stadscompagnie-activiteiten. Kosten €  10,- per maand of € 7,40 met Gelrepas
Aanmelden: bij de Stadscompagnie kan via https://stadscompagnie.nl/aanmelden
Meer informatie: neem voor meer informatie contact op met Stadscompagnie via 06 - 44216196 of info@stadscompagnie.nl