Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Vrijwilligerservaringen
  4.  → Anita Schoonderwoerd, begeleider bij de PlusBus
Anita Schoonderwoerd, begeleider bij de PlusBus

15 december 2021

1 minuut leestijd

“De blije gezichten aan het einde van de dag is waar ik het voor doe!”

Hallo Allemaal,

“Mag ik mij even voorstellen: Mijn naam is Anita Schoonderwoerd. Ik ben vrijwilligster bij de PlusBus van SWOA. Dit doe ik nu sinds 2015!”

Van deelnemer naar begeleider

“Hoe ik hier terecht ben gekomen is wel speciaal: ik kwam bij de PlusBus als klant, maar ik hielp automatisch de mensen in- en uitstappen. Toen zei de begeleider: “Goh, waarom word je niet vrijwilliger bij ons als begeleiding?” Dat leek mij zo leuk dat ik mij direct heb aangemeld. Ik werd ook direct aangenomen. Zo ben ik hier gekomen. En ik doe dit nog steeds met heel veel liefde en plezier!”

Wie zijn wij?

“Wij zijn een groep vrijwilligers die samen met de oude van dagen leuke dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan een museum bezoeken, uitjes naar Duitsland of boottripjes. Dit laatste vooral in de zomer. De blijde gezichten aan het einde van de dag is waar ik het voor doe!”

“Lijkt het je ook leuk om dit te gaan doen? Wij zijn altijd op zoek naar jullie! Geef je op als vrijwillig(st)er bij de PlusBus! We zijn zowel op zoek naar zowel chauffeurs als begeleiding. Wie weet tot ziens!”

Groetjes, Anita


Ook wat betekenen als vrijwilliger?

Neem voor meer informatie contact op met SWOA via vrijwilliger@swoa.nl of 026-3272266.

Of bekijk onze openstaande vrijwilligersvacatures voor nog meer inspiratie!