Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Vacatures Vrijwilligers
  4.  → Ben jij de gastheer/gastvrouw voor ons buffet die wij zoeken? – De Petersborg

Meer over deze vacature

Ben jij de gastheer/gastvrouw voor ons buffet die wij zoeken? – De Petersborg

18 januari 2023

1 minuut leestijd

Als gastheer/gastvrouw van het buffet ben je het visitekaartje van SWOA! Jij bent creëert de ultieme ervaring voor onze gasten.

Vind je het leuk om in een team te werken en mensen te voorzien van koffie, thee, fris en eten? Dan is dit een leuke baan voor jou! Je staat aan het buffet van onze locatie De Petersborg (Slochterenweg 40) en bent het aanspreekpunt voor onze gasten als ze iets willen drinken of eten. Oftewel je zorgt samen met een team vrijwilligers dat alles rondom het buffet goed loopt.

Op De Petersborg is maandag, woensdag, donderdag en vrijdag groepsbegeleiding en help je met het uitschenken van koffie en thee. Ook is er op deze dagen De Eetkamer waar mensen samen met andere wijkbewoners in een ontspannen, huiselijke sfeer van een heerlijke maaltijd genieten. Je doet de uitgifte van de maaltijden, zorgt dat de voorraad van het buffet wordt aangevuld en maakt een praatje met de mensen die bij jou aan het buffet komen. Op het einde van de dag zorg je dat alles in de keuken er weer spik en span uitziet. Heb je vragen over het buffet of kom je er zelf even niet uit? Geen zorgen, je kan altijd terecht bij de coördinator van het buffet.

Lijkt je dit wat? En ben je één of meer dagdelen per week beschikbaar? Neem dan contact op met Iris Wessels op 06 11781082 of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl.