Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Chauffeur gezocht voor de maaltijdservice – maandag en donderdag

Meer over deze vacature

Chauffeur gezocht voor de maaltijdservice – maandag en donderdag

3 januari 2023

2 minuten leestijd

Vind jij autorijden leuk? En wil je mensen blij maken met heerlijke maaltijden? Kom dan als vrijwilliger bij de maaltijdservice van SWOA! Wij zijn op zoek naar een chauffeur voor de maandag- en donderdagochtend.

Wat is de maaltijdservice?

Van maandag tot en met vrijdag bezorgen we in de ochtend tussen 8.30 en 12.30 uur (en op bepaalde dagen ook in de middag) kant-en-klaarmaaltijden van Maaltijd Thuis. Dat doen we bij mensen die fysiek niet meer in staat zijn of de tijd niet hebben om voor zichzelf te koken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het verzamelpunt van de maaltijdenchauffeurs is de voedselbank in Arnhem-Noord op de Bruningweg 7. Hier kom je met eigen vervoer naartoe (eigen auto, openbaar vervoer, fiets, step etc.) en de reiskosten kan je bij ons declareren.

Vervolgens start je de dag samen met jouw bezorgpartner met een kop koffie en je bespreekt hoeveel klanten er voor vandaag op de lijst staan. Je neemt met de coördinator door of er bijzonderheden zijn en laadt samen met je bezorgpartner de Caddy in.

Het bezorgen van de maaltijden doe je niet met je eigen auto, tenzij je een busje hebt met een professioneel koelsysteem zoals iedereen dat tegenwoordig heeft…. Nee grapje, dat hebben wij als organisatie al helemaal geregeld. Een eigen auto voor het vervoer van de maaltijden is niet nodig!

Wat maakt het werk zo leuk?

1. Jij bent degene die er samen met je collega’s voor zorgt dat onze klanten iedere avond genieten van een heerlijke maaltijd. Iedereen verdient het om goed en lekker te eten toch? Daar lever jij dus een bijdrage aan!
2. Je leert de klanten echt kennen. Bij sommige klanten is het nodig om de maaltijden binnen te plaatsen, omdat het hen zelf niet meer lukt. Je raakt met elkaar in gesprek en bouwt zo een band op met de klant.
3. Klanten waarderen jouw werk en dat laten ze ook blijken.
En als laatste: je kunt lekker autorijden, maar moet af en toe ook lekker lopen. Goed voor het lichaam! 😉

Lijkt dit je wat? En help jij ons binnenkort om de maaltijden op tijd bij de klanten te brengen?

Neem dan nu contact op met Iris Wessels op 06-11781082 of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl.

Wil je niet op een vaste dag rijden? Maar wel klaarstaan voor de maaltijdservice? Bel dan Iris, want we zoeken ook invalchauffeurs voor nood.