Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Dag van de Mantelzorger
Dag van de Mantelzorger

11 november 2020

1 minuut leestijd

Gisteren, dinsdag 10 november, was het de Dag van de Mantelzorger. Een dag waarop even wordt stilgestaan hoeveel jij als mantelzorger allemaal betekent. Helaas zat een uitje er dit jaar niet in. Daarom regelde het MVT een leuke boodschap!

Lieve mantelzorger,

Een fijne Dag van de mantelzorg gewenst!
Zoals gebruikelijk hadden wij deze dag graag samen gevierd door u een fijn dagje uit aan te bieden. Dat gaat nu helaas niet lukken. We beraden ons nu op een ander programma, met voor elk wat wils, waarmee we u in februari 2021 alsnog kunnen verblijden.

Via https://vimeo.com/gemeentearnhem/mantelzorgersbedankt is de boodschap van wethouder Martien Louwers aan alle mantelzorgers te beluisteren.

Ook een blijk van waardering is het mantelzorgcompliment Arnhem. Mocht deze nog niet aangevraagd zijn, dan kan nog tot en met 31 december van dit jaar. Via www.mantelzorgcomplimentarnhem.nl. kunt u dit digitaal doen. Voor hulp hierbij , of voor andere vragen over ondersteuning voor u als mantelzorger, bel of mail gerust met MVT Arnhem, op 026-3703540 of via info@mvtarnhem.nl