026-3272266
Selecteer een pagina

Lekker in de tuin aan de slag?

Alle info op een rijtje

Wat:
De Thuyn
Waar:
De Schuur, Hannesstraatje 2a,
6843 NW, Arnhem

Wanneer:
Dinsdag & donderdag
Van 12:00 tot 16:00
Kosten:
€12,50 voor 5 strippen

Korting met GelrePas:
Ja
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
06-13764530
Mail:
Klik hier

Als je graag buiten bent, sociaal contact op wilt doen en activiteiten wilt ondernemen, ben je bij de Thuyn aan het juiste adres. Hier staan twee dingen centraal: ontmoeten en buiten bezig zijn.

In samenwerking met de Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld organiseren we buitenactiviteiten voor inwoners. Samen werken jullie in en rondom de gemeenschappelijke tuinen.

Iedere dinsdag en donderdag van 12:00 tot 16:00 ben je van harte welkom. Je betaalt 1 strip voor de activiteit.

Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op!

Ga terug naar de vorige pagina

De tuin in: buitenactiviteiten voor inwoners van Arnhem

De invulling van de activiteiten hebben te maken met het werken in en rondom verschillende gemeenschappelijke tuinen. Denk hierbij aan zaaien, oogsten, onkruid wieden en lekker buiten bezig zijn. Je ziet resultaten van jouw eigen inspanning én kan hier gebruik van maken. Ook leent het gebied zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken. Bij slecht weer worden de activiteiten binnen in de schuur georganiseerd.

Strippenkaart

We vragen een kleine bijdrage voor deelname aan de activiteiten. Je kunt bij de begeleiding een strippenkaart kopen. Deze kost € 12,50 voor 5 strippen.

Buitenactiviteiten voor inwoners die behoefte hebben aan meer sociaal contact en activiteiten. De activiteiten bieden ruimte voor ieders wensen, tempo en mogelijkheden.

Bij de activiteiten staan steeds twee dingen centraal: ontmoeting en buiten bezig zijn. De ontmoeting is met elkaar, maar ook met mensen van de tuinvereniging en buurtbewoners. De sfeer in de schuur en de tuinen is open, vriendelijk en gericht op samenwerking.

Klacht of compliment?

Contactgegevens