026-3272266
Selecteer een pagina

Lekker in de tuin aan de slag?

Alle info op een rijtje

Wat:
De Thuyn
Waar:
De Schuur, Hannesstraatje 2a, 6843 NW, Arnhem
Wanneer:
Van 12:00 tot 16:00
Dinsdag & donderdag
Kosten:
€12,50 voor 5 strippen

Korting met GelrePas:
Ja, 50% op strippenkaart
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
06-13764530
Mail:
Klik hier

Corona update 13/01: Activiteiten bij de Thuyn zijn tot nader bericht stilgelegd.

Als je graag buiten bent, sociaal contact op wilt doen en activiteiten wilt ondernemen, ben je bij de Thuyn aan het juiste adres. Hier staan drie dingen centraal: ontmoeten,buiten bezig zijn en een eenvoudige maaltijd.

In samenwerking met de Biologische Tuinbouwvereniging Elderveld organiseren we buitenactiviteiten voor inwoners. Samen werken jullie in en rondom de gemeenschappelijke tuinen.

Iedere dinsdag en donderdag van 12:00 tot 16:00 ben je van harte welkom. Je betaalt 1 strip voor de activiteit en 1 strip voor de maaltijd.

Ga terug naar de vorige pagina

De tuin in: buitenactiviteiten voor inwoners van De Laar, Elderveld en omgeving

De invulling van de activiteiten hebben alles te maken met het werken in en rondom verschillende gemeenschappelijke tuinen. Denk hierbij aan zaaien, oogsten, onkruid wieden en lekker buiten bezig zijn. Je ziet resultaten van jouw eigen inspanning én kan hier gebruik van maken. Ook leent het gebied zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken. Bij slecht weer worden de activiteiten binnen in de schuur georganiseerd.

Strippenkaart

We vragen een kleine bijdrage voor deelname aan de activiteiten en aan de maaltijd. Je kunt bij de begeleiding een strippenkaart kopen. Deze kost € 12,50 voor 5 strippen.

Buitenactiviteiten voor inwoners die behoefte hebben aan meer sociaal contact en activiteiten. De activiteiten bieden ruimte voor ieders wensen, tempo en mogelijkheden en zijn onder begeleiding van professionals en vrijwilligers.

Bij de activiteiten staan steeds drie dingen centraal: ontmoeting, buiten bezig zijn en een eenvoudige maaltijd. De ontmoeting is met elkaar, maar ook met mensen van de tuinvereniging en buurtbewoners. De sfeer in de schuur en de tuinen is open, vriendelijk en gericht op samenwerking.

Klacht of compliment?

Contactgegevens