Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Doe jij ook mee? Forever Young
Doe jij ook mee? Forever Young

17 januari 2019

1 minuut leestijd

Forever Young, is een activiteit waarin Rijnstad en  SWOA met ouderen en jongeren uit de omgeving Arnhem Zuid (locatie Jongerencentrum Motion uit de Laar) een muzikale samenwerking willen neerzetten.

Met elkaar werk je 6 weken lang naar een gezamenlijk nummer toe waarin ieder zijn eigen ding kwijt kan, een bijzondere samenwerking waar een tastbaar en blijvend resultaat uit voort komt en waarin ieders talent en muzikaliteit benut wordt.  We nemen een kijkje in elkaars muziekvoorkeur en levensstijl. Met als knaller een eind presentatie in de week van zorg en welzijn! We gaan 5 februari van start en het loopt tot en met 15 maart 2019.

Ben je boven de 45 en lijkt het je gaaf om met jongeren de studio in te duiken, en dit creatieve pad met elkaar te doorlopen? Woon je in De Laar of omgeving? Of ben je een van de jongeren uit de omgeving en denk je dit wil ik niet missen?

Geef je dan op of bel voor meer informatie met Sanne Janssen (s.janssen@rijnstad.nl – 06-83072195) of Tamara Toonen (ttoonen@swoa.nl – 06-52308584).