Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Elke zaterdag 10.00 Gezond Natuur Wandelen in Arnhem, Molenplaats, Sonsbeekpark
Elke zaterdag 10.00 Gezond Natuur Wandelen in Arnhem, Molenplaats, Sonsbeekpark

23 maart 2022

1 minuut leestijd

Persbericht GNW Arnhem 20.3.2022

De stichting Gezond Natuur Wandelen is gestart met gratis wekelijkse natuurwandelingen op de zaterdagochtend 10.00 vanuit de Molenplaats, Park Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL Arnhem.

De gezellige en laagdrempelige natuurwandelingen worden georganiseerd in samenwerking met SWOA, Sportbedrijf Arnhem, Groen Arnhem, het IVN en het Natuurcentrum Arnhem. De wandelingen van een uur in het mooie Sonsbeekpark zijn er in verschillende tempo’s zodat iedereen kan meedoen. Tijdens de wandelingen staan we even kort stil bij de natuur en het groen. Het voorjaar is begonnen, dus er valt veel te bewonderen. Na afloop kan er samen koffie worden gedronken in de Molenplaats (koffie op eigen kosten).

Meer informatie
Vindt u het leuk om mee te wandelen, af en toe te begeleiden en kort iets te vertellen over de natuur en het groen? Dan is Gezond Natuur Wandelen iets voor u. Aanmelden als wandelaar of potentieel begeleider kan bij projectleider Carolien Giesen via carolien.giessen@sportbedrijfarnhem.nl. Meer informatie over Gezond Natuur Wandelen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.

U kunt ook gewoon een keer meelopen om te ervaren of het iets voor u is. Welkom!

“Samen wandelen in de natuur en het groen van de stad”