Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Activerend Werk vacatures
  4.  → Gastvrouw/-heer gezocht!
Gastvrouw/-heer gezocht!

2 maart 2021

2 minuten leestijd

Als gastheer/gastvrouw ben je het visitekaartje van SWOA. Jij bent degene die de ultieme gastervaring creëert. Je taken verschillen van koffie schenken tot licht administratieve taken, Kortom; je doet een beetje van alles. Geen dag is hetzelfde!

SWOA heeft drie locaties, namelijk De Weldam (Presikhaaf), De Petersborg (Vredenburg) en De Gaanderij (Elderveld). Mensen kunnen er naartoe om aan activiteiten deel te nemen. Als gastheer/gastvrouw zorg je ervoor dat deze bezoekers een warm ontvangst krijgen. Jij bent de spin in het web en vindt het leuk om met diverse taken aan de slag te gaan. Denk hier aan; bezoekers wegwijs maken, koffie/thee schenken, een praatje maken, ondersteunen en meedoen met diverse activiteiten, telefoontjes aannemen en andere licht administratieve taken.

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?

Betrouwbaar, verantwoordelijk en sociaal vaardig zijn eigenschappen waar jij jezelf in kunt herkennen. Het beschikken over computervaardigheden is voor deze functie belangrijk. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing v.d. Nederlandse taal is hierbij essentieel, vanwege het contact met mensen.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Afwisseling in taken zorgt ervoor dat het werk leuk en boeiend blijft. De visie die SWOA hanteert zorgt ervoor dat vrijwilligers op dezelfde manier behandeld worden als ieder andere beroepskracht. Deze functie is geschikt voor zowel Activerend Werk als vrijwilligerswerk. 

Wil je meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Roby Laarakker (06-11781083) of Fiona Schneijderberg (06-52670849) of stuur een mail naar activerendwerk@swoa.nl.