Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Chauffeurs gezocht voor de Max Mobiel – Kronenburg en Presikhaaf

Meer over deze vacature

Chauffeurs gezocht voor de Max Mobiel – Kronenburg en Presikhaaf

3 januari 2023

1 minuut leestijd

De Max Mobiel is een tweepersoons elektrische kleine auto waarmee inwoners van Presikhaaf, Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg voor slechts één euro naar het winkelcentrum worden gebracht.

De Max Mobiel maakt het voor minder mobiele inwoners makkelijk een (sociaal) ritje van en naar een winkelcentrum of bijvoorbeeld een buurthuis te maken. Ook past er in de Max Mobiel een rollator of opbouwbare rolstoel. Superfijn voor de inwoners die anders zelf niet meer naar het winkelcentrum kunnen gaan. Het vrijwilligerswerk wordt dan ook erg gewaardeerd!

De werkzaamheden

Als een inwoner zich aanmeldt (via telefoon of mail) haal jij de inwoner thuis op en zet diegene in het winkelcentrum af. Klaar met de boodschappen? Of sociale activiteit? Dan breng jij diegene weer thuis. Daarnaast zorg je ervoor dat je de Max Mobiel netjes achterlaat voor de volgende chauffeur. 

Vind jij het leuk om…

  • auto te rijden;
  • mensen voor een kort ritje te vervoeren;
  • een praatje te maken;
  • je in te zetten voor de mensen die minder mobiel zijn?

Dan is rijden voor de Max Mobiel wat voor jou! Om vrijwilliger te worden heb je een rijbewijs nodig en minimaal een dagdeel in de week beschikbaar zijn. 

Enthousiast?

Neem dan snel contact op met Karen Everaarts via mail of 06 83947634.

Max Mobiel is een samenwerking met Wereldhave, RijnIJssel en Presikhaaf University.