Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. (Groeps-)Begeleiding
  4.  → Groepsbegeleiding op maat

Beleef nuttige & leuke dagen!

Alle info op een rijtje

Wat:
Groepsbegeleiding
Waar:
Begint met een gesprek
Wanneer:
Wanneer het je uitkomt
Kosten:
Ja, via CAK (max €19 per maand)
Bijdrage per lunch € 2,-
Korting met GelrePas:
Nee
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
026-3272266
Mail:
groepsbegeleiding@swoa.nl
Wachttijd:
Geen

Wanneer je ouder wordt is het soms lastig verbonden te blijven met de samenleving. Sommige dingen gaan steeds moeilijker, maar je bent je talenten en mogelijkheden niet verloren.

Je voelt je goed als je iets doet waar je goed in bent en wat er voor jou toe doet. Binnen onze speerpunten kunst & cultuur, groen- & natuurbeleving en gezondheid & bewegen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Begin 2021 voerde GGD Gelderland Midden een Quickscan uit in opdracht van Gemeente Arnhem onder alle groepsbegeleidingaanbieders in Arnhem. Het Resultaat voor SWOA: op een klein verbeterpunt na (die inmiddels uiteraard is opgepakt) slaagden wij op alle punten voor de Quickscan!

Bekijk hier het hele Rapport Quickscan
Bekijk hier de herstelbrief (akkoord op verbetering)

SWOA zorgt voor..

Klik op één van deze onderwerpen:

Activiteiten

(Groeps-)Begeleiding

Maaltijden

Ondersteuning 

Vervoer

Projecten

Wat kun je dan bijvoorbeeld doen?

We hebben een timmerwerkplaats waar prachtige dingen gemaakt worden. Maar je kunt ook denken aan bijvoorbeeld een voorleesoma op een basisschool of een tuinman voor het snoeiwerk.

Onder goede begeleiding koppelen we je aan een organisatie of dienst waar jouw talenten het meest tot zijn recht komen.

Verder kun je op onze verschillende locaties oude hobby’s nieuw leven inblazen, talenten ontdekken door middel van workshops of gewoon gezellig een (kaart-)spel doen of biljart spelen.

Bij aanmelding vragen we naar je interesses, talenten en wensen. Zo gaan we samen op weg om jouw dag/dagen op maat in te vullen.

Aanmeldingen gaan meestal via de wijkcoach. Je kunt ook zelf een mail sturen naar groepsbegeleiding@swoa.nl of bellen met 026-3272266.