Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Het jaarverslag 2020 staat online!
Het jaarverslag 2020 staat online!

8 april 2021

2 minuten leestijd

2020 was voor iedereen een ontzettend vreemd jaar. Dat was voor SWOA niet anders. Heel het jaar stond in het teken van corona en het daarop afstemmen van de dienstverlening.

Ondanks dat hebben we met zijn allen ontzettend veel gedaan. Niet alleen ontwikkelden we nieuwe diensten, ook werden we steeds creatiever in het aanpassen van onze huidige dienstverlening. Op deze manier konden we toch zoveel mogelijk bieden aan Arnhemse inwoners. Zonder de inzet van onze (vrijwillige) medewerkers hadden we dit niet voor elkaar gekregen. Dus dank hiervoor!

Jaarverslag 2020

In ons jaarverslag 2020 hebben we samengevat wat we afgelopen jaar nog wél hebben kunnen doen. Dit jaarverslag zit daarnaast in een nieuw, digitaal jasje, dus neem gauw eens een kijkje! In de inleiding vind je ook een link naar het complete jaarverslag.

Op naar een goed 2021

Hoewel de eerste maanden van 2021 nog steeds grotendeels in het teken van corona staan, hebben we goede moed dat we ergens dit jaar de dienstverlening weer op de oude manier kunnen hervatten. Ook hierover houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Voor nu heel veel leesplezier!