Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. activiteit
  4.  → Hotel Haarhuis & SWOA verrassen 140 Arnhemse ouderen
Hotel Haarhuis & SWOA verrassen 140 Arnhemse ouderen

22 mei 2019

2 minuten leestijd

Ter ere van het 100-jarig bestaan van Hotel Haarhuis zijn ruim 140 ouderen uit Arnhem door het hotel en Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) verrast met een uitje door de regio. Met het uitje heeft het hotel haar 100-jarige jubileum feestelijk afgesloten!

Op 1 mei 2018 vierde Hotel Haarhuis haar 100ste verjaardag. Om dit bijzondere jubileum te vieren werden er meerdere evenementen georganiseerd, waaronder een feestelijk jubileumgala. Tijdens het jubileumgala heeft het hotel een mooi bedrag opgehaald ten behoeve van een goed doel.

Laura Winters, Marketing Coördinator van Hotel Haarhuis; “Vorig jaar hebben we onder het motto: de 100-jarige trakteert 100-jarigen, 18 leeftijdsgenoten op onze verjaardag verrast met een speciale jubileumtaart en een High Tea in ons hotel. Het was heel fijn om te zien hoe zij genoten van deze verrassing. De keuze was daarom snel gemaakt om de ouderen in Arnhem nogmaals te verrassen, maar dan niet alleen de 100-jarigen. Vandaar dat wij samen met SWOA zijn gaan kijken hoe we zoveel mogelijk ouderen uit Arnhem in de watten konden leggen met het bedrag dat wij tijdens het jubileumjaar hebben opgehaald.”

Samen met SWOA, kwam het hotel tot een uitje waarbij ouderen die er zelfstandig niet meer op uit kunnen, zijn verrast. Het georganiseerde uitje begon vanochtend om 10:30 uur, met een bezoek aan Hotel Haarhuis, waar ze werden ontvangen met koffie/thee en gebak. Vervolgens vertrok het gezelschap met een drietal touringcars richting Nijmegen. Daar stond een rondvaart van 1,5 uur met de bekende Pannenkoekenboot op het programma en uiteraard mocht het pannenkoeken eten niet ontbreken! In de middag keerde het gezelschap terug bij het hotel. Het 100-jarige jubileum is hiermee feestelijk afgesloten.

Marjon van Baars, Projectcoördinator bij SWOA: “Het is heel mooi dat Hotel Haarhuis ons de kans heeft gegeven om iets leuks te doen voor Arnhemse ouderen. Wij merken dat veel ouderen niet altijd meer in staat zijn om er zelf op uit te gaan. SWOA kijkt naar wat er nog wél kan. Samen met Hotel Haarhuis organiseerden we op een laagdrempelige manier een mooi uitje en bezorgden wij 140 ouderen een onvergetelijke dag!”