026-3272266
Selecteer een pagina

Meer over deze vacature

Houd je vingers groen! Mooi weer, de tuin in!

1 april 2019

1 minuut leestijd

Zorg jij er graag voor dat jouw tuin of balkon er goed uit ziet? Denk jij graag na over de indeling ervan, zodat je kunt genieten van een mooi uitzicht? Dan zou jij wellicht ‘’groene vingers’’ kunnen hebben?! Kom het bij SWOA uitproberen!

Voor verschillende locaties van SWOA zijn wij op zoek naar ‘’Vrijwilligers Groenvoorziening’’. Als vrijwilliger groenvoorziening voer je zelfstandig of in een groep diverse onderhoudswerkzaamheden uit. De werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: maai- en snoeiwerk, planten van groenvoorzieningen, plant- en bloembakken plaatsen, verwijderen van ongewenste begroeiing en vul het zelf maar verder aan. Want wat doe jij nog meer zodat je tuin of balkon er mooi uit ziet? Ideeën zijn altijd welkom!

Profiel
De vrijwillige medewerker die we zoeken:

  • Vindt het leuk om met groen bezig te zijn
  • Gaat creatief te werk
  • En kan goed samenwerken.

Wat bieden wij jou aan?

  • Een organisatie met gezellige vrijwilligers en beroepskrachten
  • De nodige begeleiding van beroepskracht voor informatie, overleg en advies
  • En een leuke werkomgeving.

Praktische voorwaarden:
Word je al enthousiast van de beschreven werkzaamheden en vind je het leuk om in de buitenlucht bezig te zijn (met mooi weer uiteraard). Reageer dan snel op deze vacature!

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Silvio de Brito Caio (06-11781070) of mail naar vrijwilliger@swoa.nl.

 

Wie is SWOA?

Dag in dag uit staan wij klaar voor alle Arnhemmers.
Maar wat is ons verhaal eigenlijk?

Klacht of compliment?

Contactgegevens