Een plan op maat voor jou

Alle info op een rijtje

Wat:
Hulpverlening
Waar:
Begint met een gesprek
Wanneer:
Wanneer het je uitkomt
Kosten:
Afhankelijk van de dienst
Korting met GelrePas:
Nee
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
026-3272266
Mail:
Klik hier
Wachttijd:
Geen

Vaak past een vraag in een van onze vele activiteiten. In alle andere gevallen verzorgen we begeleiding op maat. Zo bieden we altijd passende ondersteuning.

Begeleiding

Onze sociaal werkers begeleiden deelnemers in een 1-op-1 contact en in goede samenwerking met andere betrokken hulpverleners. Begeleiding is altijd op maat en in overleg met de deelnemer: samen kijken we hoe we iemand verder kunnen helpen.

We combineren begeleiding geregeld met voorliggende voorzieningen, om zo innovatieve zorg- en welzijnscombinaties te kunnen maken. De eigen bijdrage voor begeleiding gaat via het CAK en is maximaal € 19,- per maand.

Flexibele begeleiding

Relatief eenvoudige vragen kosten minder tijd. Als we vragen in maximaal 10 contacten kunnen oplossen is er sprake van flexibele begeleiding. Bijvoorbeeld vraagverheldering naar aanleiding van het keukentafelgesprek. Aan flexibele begeleiding (maximaal tien contacten) zijn geen kosten verbonden.

Aanmelding voor begeleiding gaat vrijwel altijd via de wijkcoach. Voor flexibele begeleiding is het mogelijk om je zelf aan te melden, of bijvoorbeeld een familielid. Voor meer informatie neem gerust contact op.

SWOA zorgt voor..

Klik op één van deze onderwerpen:

Activiteiten

(Groeps-)Begeleiding

Maaltijden

Ondersteuning 

Vervoer

Projecten