Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Ieder verhaal is de moeite waard! Vertellers gezocht.
Ieder verhaal is de moeite waard! Vertellers gezocht.

6 juli 2018

1 minuut leestijd

Heb jij ook herinneringen die je graag voor je (klein)kinderen wilt achterlaten of wil je hierover vrijblijvend met ons praten? Dan ben je van harte welkom bij SWOA Levensboeken! Onze schrijvers zitten al voor je klaar!

Iti van Londen en een van onze vrijwillige schrijvers Kees Verkooyen hebben recent samen een boek afgerond.
Iti: “je levensverhaal laten schrijven tot een boek is vooral goed voor jezelf! Je kunt alles eens van je afpraten. Het lucht op.’ Iti heeft er geen spijt van dat ze het Levensboek van SWOA heeft gebeld na een artikel in de Arnhemse Koerier. Dat haar man na het kennismakingsgesprek met Kees Verkooyen overleed, was moeilijk maar Iti heeft doorgezet, want haar man Arend had de wereld iets te vertellen: hoe het voelt om een ‘vergeten kind’ te zijn, wat het met de rest van je leven doet als je door je moeder in de steek wordt gelaten en je ineens in een weeshuis belandt. Iti mist Arend enorm, maar het vertellen van zijn (en haar) levensverhaal heeft haar in deze periode van verdriet geholpen. ‘Het is een goede afleiding. Je haalt herinneringen op aan betere tijden. Kees kan goed luisteren en mooi schrijven. Mijn zoon werd zelfs emotioneel toen hij een stukje las.”

Mag jouw verhaal ook geschreven worden?

Neem dan nu contact op met Josefien van de Kamp (06-11457000) of met  Erica Groenendijk (06-10443229). Je kunt ook mailen naar levensboeken@swoa.nl

Meer informatie kun je ook  terugvinden op https://swoa.nl/ik-wil/geholpen-worden/levensboek/.