026-3272266 info@swoa.nl

Tai-Chi is een Chinese bewegingsvorm die de gezondheid bevordert. De langzame en vloeiende oefeningen zijn gericht op ontspanning en innerlijk evenwicht. De bewegingen stimuleren de bloedcirculatie, verdiepen de ademhaling en maken de spieren en gewrichten soepel. Veel cursisten bij Budo Sport Arnhem ervaren wekelijks de weldadige impact van Tai-Chi. En ze beleven dit niet alleen fysiek, maar ook mentaal: want de oefeningen werken ook innerlijk versterkend en rustgevend. Het hele lichaam wordt gebruikt in de bewegingen, met een natuurlijk samenspel van hoofd en romp, armen en benen.

Een belangrijk doel van de oefeningen is het op peil houden van het evenwichtsgevoel. Het evenwicht en de stabiliteit worden door de oefeningen intensief getraind. Voor veel senioren is dit heel belangrijk; Tai-Chi helpt bij het voorkomen van valpartijen.

Kom gerust een gratis proefles volgen en bespeur zelf de uitwerking van deze bijzondere oefeningen! Voor een proefles hoeft u niet van tevoren te bellen. U kunt gewoon meedoen!

Locatie: De Weldam, Middachtensingel 39 te Arnhem 
Informatie

Datum : 22-06-2018
Tijd : 12:45
Georganiseerd door: De Weldam

Of klik op één van deze onderwerpen

Heb je een vraag? Vul dit in of bel 026-3272266.

JE KUNT ONS OOK VOLGEN OP: