Activerend werk

In 2020 hebben we flink geïnvesteerd in Activerend Werk. Bijvoorbeeld door extra personele inzet, netwerken en aanpassen van de documenten. Op deze manier kunnen we meer mensen een plek geven binnen onze organisatie.

Lees meer

Groepsbegeleiding

Groepsbegeleiding had een extra moeilijk jaar door corona. Hoe zorg je dat je als organisatie dat mensen in een periode als dit niet vereenzamen? Daarom hebben we in 2020 onze uiterste best gedaan om op een veilig manier toch groepsbegeleiding te blijven bieden.

Lees meer

VEIA

SWOA startte is in maart 2020 – in samenwerking met MVT, Rijnstad en Gemeente Arnhem – ‘Voor Elkaar In Arnhem (VEIA)’. Alle partijen voelden de urgentie om samen snel iets te doen voor mensen die geraakt werden door corona.

Lees Meer

Voorliggende voorzieningen

SWOA zette dit jaar ondanks corona in op voorliggende voorzieningen. Naast de al bestaande voorzieningen als de Thuyn en Elden met Elkaar, zijn er ook stappen gezet in de Bakermat en Kronenburg.

Lees meer

Zomeractiviteiten

In de zomer van 2020 organiseerden wij de zomerweken: acht weken in het teken van vakantielanden. Niet alleen werd de groepsbegelieding omgetoverd tot een vakantiebestemming, ook voor de wijkbewoners organiseerden we diverse actviteiten!

Lees meer