Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Kom jij ons versterken bij onze mooie timmerwerkplaats op locatie De Petersborg?

Meer over deze vacature

Kom jij ons versterken bij onze mooie timmerwerkplaats op locatie De Petersborg?

27 september 2022

1 minuut leestijd

Op SWOA-locatie De Petersborg vind je het pareltje van onze Groepsbegeleiding: onder begeleiding van vrijwillige medewerkers maken deelnemers mooie producten. Ook mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom om aan te sluiten en aan de slag te gaan. Naast het samen werken aan een mooi resultaat en het onderhouden/opdoen van techniek, staat ook het ontmoeten centraal.

Voor de werkplaats zoeken wij een of meerdere vrijwillige begeleiders

Heb jij twee rechterhanden of heb jij enige passie en handigheid maar vooral affiniteit met ouderen dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden

Het is de bedoeling dat je licht dementerende deelnemers van de groepsbegeleiding of mensen uit de wijk gaat begeleiden bij het vervaardigen van objecten van hoofdzakelijk hout. Soms worden ook kunststof en metaal gebruikt.

De sfeer is heel ontspannen en gezellig, ons motto is niks moet, alles mag, er is geen druk dat iets op tijd af moet.

En betrek je graag mensen die hier minder in thuis zijn? In het bijzonder licht dementerende mensen van de groepsbegeleiding die hier nog veel plezier uit halen? Dan is dit misschien wel jouw vrijwilligersfunctie!

Begeleiding

Een beroepskracht is beschikbaar voor informatie, overleg en advies.

Praktische voorwaarden:

Van de vrijwillige medewerker vragen we minimaal een aantal uur per week beschikbaar te zijn en aan te sluiten bij het werkoverleg.

Ben of ken jij onze nieuwe vrijwilliger? Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Silvio de Brito Caio (06-11781070)  of vrijwilliger@swoa.nl.