Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. activiteit
  4.  → Kookworkshops bij SWOA
Kookworkshops bij SWOA

20 maart 2023

1 minuut leestijd

In de Vitaliteitsweek van 1 t/m 8 april geeft Vitanos een kookworkshop in alle drie de SWOA-locaties op dinsdag 4 april, woensdag 5 april en vrijdag 7 april! Tijdens deze workshop kook je een aantal voorbeeldgerechten én krijg je tips om lekker, gezond, snel en makkelijk voor jezelf of je gasten te koken!

De recepten

De kookrecepten tijdens de workshop bevatten voldoende eiwitten en gezonde vetten, want dat wordt steeds belangrijker naarmate je ouder wordt. Ook zijn het snelle en makkelijke recepten, want eerlijk is eerlijk. Als je ouders wordt heb je steeds minder kracht, zin en/of tijd om in de keuken te staan. Bovendien kost het koken van ingewikkelde gerechten meer energie en concentratie. Het is daarom veiliger om makkelijke en snelle recepten te koken.

De workshop

Met een groep van 8 deelnemers maken wij een aantal gerechten als voorbeeld. Als de gerechten klaar zijn, dan gaan we gezellig samen onze creaties op eten. Na afloop van de workshop krijg je een aantal recepten mee voor thuis.

Wanneer & waar: 4 april in De Weldam, 5 april in De Gaanderij en 7 april in De Petersborg.
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur. De kookworkshop duurt ongeveer 1,50 uur en het samen eten ongeveer 30 minuten.
Aanmelden: er is ruimte voor 8 personen (vol = vol). Aanmelden kan door langs te gaan bij de locatie zelf of via de contactgegevens van de locaties:
– De Weldam: weldam@swoa.nl – 026-3611741
– De Gaanderij: gaanderij@swoa.nl – 026-3810265
– De Petersborg: petersborg@swoa.nl – 026-3230850
Kosten: € 3,00 inclusief ingrediënten en recepten