Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Leuk: Sluit aan bij de Fashion workshop tweedehandskleding herstellen!
Leuk: Sluit aan bij de Fashion workshop tweedehandskleding herstellen!

27 mei 2022

1 minuut leestijd

Op 2 en 3 juni in het Openingsweekend van State of Fashion’s biënnale Ways of Caring, presenteert de Nederlandse ontwerper Duran Lantink The Age of Consent: een tweedaagse workshop die vele generaties – van jongeren tot de ‘Original Gangsters’ – samenbrengt. 

We nodigen op 2 juni lokale ouderen en studenten uit om samen tweedehands kledingstukken te reconstrueren. Er worden huishoudnaaimachines en ander handnaai- en maakgerei ter beschikking gesteld. Dit natuurlijk onder professionele begeleiding. Iedereen die het resultaat wil laten zien kan zich laten fotograferen in een pop-up fotostudio!

Wil je meedoen of komen kijken? Wees welkom! We starten om 10.00 uur en om 12.30 uur verzorgt Vitanos een lunch. De workshop eindigt uiterlijk 16.00u Je kan er de hele dag bij zijn of een deel van de dag aansluiten.

Locatie: SWOA-locatie De Weldam, Middachtensingel 39

Dit is een unieke kans om samen outfits te maken en kennis te delen die vaak verloren gaat door generatieverschillen. 

Op 3 juni maken we tussen 10.00 en 12.30 uur, onder begeleiding van een salsa instructeur, een dansfeestochtend waar jullie worden uitgenodigd om je te verkleden en samen te dansen, eten, drinken en creativiteit en het leven te vieren. Er is gezellige zomerse muziek en laagdrempelige ondersteuning als je een dansje wilt wagen.

Zien we je daar?