Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Maaltijd-initiatieven in Arnhem slaan hun handen in één voor gezond en gezellig eten
Maaltijd-initiatieven in Arnhem slaan hun handen in één voor gezond en gezellig eten

13 mei 2022

2 minuten leestijd

Een gezond en gevarieerd eetpatroon behouden als zelf koken lastig is of niet meer gaat; dat is voor veel mensen een uitdaging. SWOA, Vitanos en Stichting Thuisgekookt bundelen daarom vanaf heden hun krachten om zeven dagen per week een oplossing te kunnen bieden voor de warme maaltijd mét een gezellig tintje.

Samen sterker

Er zijn verschillende maaltijd-initiatieven die een oplossing bieden voor de warme maaltijd als zelf koken niet meer lukt. Zo bezorgen de vaste vrijwilligers van SWOA verse kant-en-klaarmaaltijden aan huis, zoekt Stichting Thuisgekookt een hobbykok in de buurt die graag een portie extra kookt en organiseert Vitanos wijkdiners waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten. Drie verschillende initiatieven met een eigen aanpak maar met één gemeenschappelijk doel; gezond én gezellig eten voor iedereen. Door de verschillende maaltijdoplossingen met elkaar te combineren, kan een weekvullende oplossing worden gevonden voor de warme maaltijd.

Een maaltijd op maat

De warme maaltijd is een moment op de dag om naar uit te kijken. Daarom is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met smaak- en dieetwensen. Voor elke smaak is een ideaal (eet)initiatief, maar in alle gevallen kunnen voorkeuren worden doorgegeven. De maaltijden zijn ook voor iedere portemonnee geschikt. Zo krijg je bij zowel Vitanos als SWOA korting met een Gelrepas en koken de thuiskoks van Stichting Thuisgekookt vrijwillig tegen kostprijs van de ingrediënten.

Eten verbindt

Een vast gezicht die elke week de opwarmmaaltijd langsbrengt, een thuiskok die speciaal voor zijn buurtgenoot een maaltijd kookt en de tafelgenoten bij het wijkdiner; de maaltijd initiatieven gaan verder dan de warme maaltijd an sich. Ze kiezen voor een persoonlijke aanpak waarbij vers eten het middel is en sociaal contact in de buurt wordt vergroot.

Kies wat past

Voor iedere eetwens een oplossing! Ontdek de voordelen en ga voor meer informatie naar de digitale folder of de websites van SWOA, Vitanos en Stichting Thuisgekookt.

Meld je aan voor één van de wijkdiners via 06-45878600 of via de website:

www.vitanos.nl

Ontdek de menu’s of vraag meer  informatie  aan over de opwarmmaaltijden van foodconnect door SWOA  via  0888-101010  of  op www.swoa.uwmaaltijd.nl

Bel naar 085-0608768 of ga naar www.thuisgekookt.nl en hoor binnen 48 uur welke enthousiaste hobbykok voor jou wil koken.