Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Nieuw: overzicht Mantelzorgondersteuning Dementie in Arnhem voor professionals
Nieuw: overzicht Mantelzorgondersteuning Dementie in Arnhem voor professionals

15 augustus 2022

1 minuut leestijd

In één oogopslag zien wat er qua ondersteuning in Arnhem is voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie? Dat kan via het digitale overzicht ‘Mantelzorgondersteuning Dementie in Arnhem voor professionals’ van het Netwerk Dementie Arnhem en Omstreken (NDAO).

Samenwerken met en voor mantelzorgers leidt niet alleen tot minder overbelasting en uitval van mantelzorgers, maar ook tot betere zorg en kwaliteit van leven voor de mantelzorgers én de naaste met dementie voor wie wordt gezorgd.

Qua Ondersteuning hebben mantelzorgers behoefte aan: informatie, advies en begeleiding, emotionele steun, educatie, praktische hulp, respijtzorg & ontspannende activiteiten, financiële tegemoetkoming en materiële hulp. Het overzicht laat per thema zien wat er mogelijk is.

Bekijk het overzicht hier.

Het is geen statisch overzicht. Activiteiten komen, gaan en informatie hierover verandert. Om dit overzicht up-to-date te houden wordt iedereen van harte uitgenodigd incorrecte of aanvullende informatie door te geven aan: m.kloet@mvtarnhem.nl.