Max Mobiel: voor 1 euro naar Kronenburg of Presikhaaf!

Alle info op een rijtje

Wat:
DuoFiets
Waar:
De Weldam, De Gaanderij, De Petersborg
Wanneer:
Elke werkdag
Kosten:
€3,50 – per twee uur
Korting met Gelrepas:
Ja
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
026-3272266
Mail:
Klik hier

Heb jij hem al zien rijden: de Max Mobiel Kronenburg of Presikhaaf? Voor één euro per rit rijden vrijwillige chauffeurs inwoners van Presikhaaf, Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg naar het winkelcentrum.

Soms is het maar een klein stukje van huis naar het winkelcentrum. Maar als je slecht ter been bent kan het toch net te ver zijn. Daar heeft The Point, een nieuw initiatief in winkelcentrum Presikhaaf en Kronenburg wat op bedacht: de Max Mobiel. De Max Mobiel is een klein autootje, waar naast de chauffeur één passagier in mee kan.

Een vrijwillige chauffeur van de Max Mobiel haalt je thuis op en brengt je naar het Winkelcentrum of ergens anders in de wijk, en brengt je achteraf weer thuis. Loop je met een rollator? Geen probleem, deze past achterin de Max Mobiel.

Ritje aanvragen?

Wil je een ritje met de Max Mobiel boeken? Bel dan met 06 25034537 of stuur een mail naar thepoint@presikhaaf.nl.

Je inzetten als vrijwilliger?

Lijkt het jou juist leuk om mensen met de Max Mobiel van A naar B te rijden? Ook dan ben je van harte welkom! Meer informatie of aanmelden als vrijwilliger kan via Karen Everaarts via mail of 06-83947634 (Presikhaaf) of via Bianca Roelink via mail of 06-83925900 (Kronenburg).

SWOA zorgt voor..

Klik op één van deze onderwerpen:

Activiteiten

(Groeps-)Begeleiding

Maaltijden

Ondersteuning 

Vervoer

Projecten