Energie besparen, hoge energieprijzen, een vol energienet en van aardgas af gaan: je hoort en leest hier zoveel over. Bovendien loopt er een onderzoek voor een warmtenet in Elderveld-Noord. Vraag jij je af wat dit voor jou betekent? Of wil je delen hoe jij hiernaar kijkt? De gemeente Arnhem organiseert op maandagavond 30 september 2024 een buurtgesprek over energie in Elderveld bij IKC De Klimboom, Breezandpad 5. Inloop vanaf 19.00 uur, gesprek van 19.30 tot 21.00 uur.  

Wat doen we tijdens het buurtgesprek? 
Tijdens het buurtgesprek deelt de gemeente een aantal ontwikkelingen, bijvoorbeeld over een warmtenet. Daarnaast is er ruimte om tips, ideeën en ervaringen uit te wisselen, maar ook jouw vragen te stellen. Vragen zoals: Hoe kan ik nog meer energie besparen en mijn energierekening verlagen? Wanneer gaat mijn buurt waarschijnlijk van het aardgas af? Waar vind ik onafhankelijk advies over het plaatsen van zonnepanelen?  

Tijdens het buurtgesprek openen we ook het energieloket in Elderveld. Hier kan je terecht met vragen over verduurzamingsmaatregelen, subsidies en uitvoering. Deze is vanaf woensdag 9 oktober één avond per week open in het Wijkcentrum Elderveld (Breezandpad 15).  

Meer informatie, tips, inspiratie of vragen? 
Wil je direct al aan de slag met energie besparen of duurzaam energie opwekken? Ga voor tips en mooie Arnhemse voorbeelden naar www.arnhemaan.nl. Heb je advies nodig of wil je meer weten over financieringsmogelijkheden? Kijk dan op www.energieloketarnhem.nl.  

Je ontvangt nog een uitnodiging voor het buurtgesprek en het energieloket per post. Heb je nu al vragen over de buurtgesprekken? Neem dan contact op met Caroline Hofstra via caroline.hofstra@arnhemaan.nl of 06 216 751 74. 

Het laatste nieuws

Tips voor voordeling reizen met de (klein)kinderen

De nazomer is een fijne tijd om er nog een dagje met de (klein)kinderen op uit te gaan. En wat...

Naar het Huis van Herinnering? Pak de SWOA PlusBus!

Wil jij samen met iemand uit jouw omgeving met dementie het Huis van Herinnering in het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken? Wij...

Samen bouwen aan een warme en toegewijde buurt

Een voorzorgcirkel starten met jouw buurtgenoten In Arnhem kijken we naar elkaar om en zijn we er voor elkaar. Dit...