Samen luisteren naar een concert op dinsdag 26 november van 14.00 tot 16.00 uur in Musis. Tussendoor, tijdens de pauze van een half uur, genieten we van een kopje koffie met wat lekkers en is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

Kom je ook?

Over Acoustic Maniacs

Acoustic Maniacs is een coverband met een afwisselend repertoire. Liedjes van Mumford & Sons, The Eagles, Johnny Cash, Creedence Clearwater Revival, Dire Straits, U2 en meer. Ze weten de juiste snaar te
raken bij het publiek met hun meerstemmige liedjes en gebalanceerde gitaarsolo’s. De mannen spelen van folk- en country met een vleugje Iers tot aan de classic rock songs.

Algemene informatie

Musis nodigt je uit

Deze matinee-voorstelling, met als uitgangspunten ‘samen erop uit, toegankelijk en ontmoeting’ is ontstaan uit een samenwerkingsproject van DrieGasthuizenGroep, SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) en Musis & Stadstheater.

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Vincentius Vereniging Arnhem, Arnhemse Stichting Bijzondere Noden en Fonds Sluyterman van Loo.

Het laatste nieuws

Uitnodiging Inspiratiesessies: lhbtiq+-sensitief werken

Wil jij bijdragen aan een inclusieve werkomgeving en weten hoe je lhbtiq+-sensitief werken kunt integreren in jouw organisatie? SWOA nodigt...

Opbloeien in het Huis van Herinnering 

Als mantelzorger weet je hoe waardevol het is om diegene voor wie je er bent écht te zien stralen. In...

Golden Moves: Dans het voorjaar in!

Heb je zin om het voorjaar te vieren en plezierig te bewegen op leuke muziek? Of je nu goed ter...