De nazomer is een fijne tijd om er nog een dagje met de (klein)kinderen op uit te gaan. En wat is er leuker dan samen ontspannen met de bus, de trein of de tram (het OV) te reizen? Bovendien reizen kinderen voordelig en soms zelfs gratis met het OV.

Wil je hier meer over weten? Ga dan naar het gratis OV-inloopspreekuur op:

Tijdens een inloopspreekuur kan je jouw persoonlijke vragen stellen aan speciale OV-ambassadeurs. Zij kunnen je meer vertellen over de kortingen en kaartjes voor kinderen en hebben zelfs tips voor leuke uitstapjes. Heb je daarnaast nog andere vragen over bijvoorbeeld het gebruik van de OV-chipkaart, of over het in- en uitchecken bij verschillende vervoerders? Je kan vrijblijvend binnenlopen en de OV-ambassadeurs nemen rustig de tijd om uw vragen te beantwoorden.

“De OV-ambassadeur vertelde dat mijn kleinkinderen gratis met de bus en tram mogen reizen en ze had zelfs nog een paar leuke tips voor een uitje. Ik ga nu thuis rustig een leuk dagje uit met ze plannen.”

Wil je, net als Marga, voordelig en ontspannen reizen met de (klein)kinderen, maar heb je daar nog wat meer informatie voor nodig? Kom dan vrijblijvend langs tijdens het inloopspreekuur en laat je informeren. Kijk voor meer informatie op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Telefonische spreekuren 

Wil je liever telefonisch advies? Dat kan! Je kan dagelijks bellen met één van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Zij zitten voor je klaar om jou telefonisch te helpen met jouw vragen. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 80 10.

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn. Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand. De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!

Het laatste nieuws

Buurtgesprek voor Elderveld over energie op 30 september 

Energie besparen, hoge energieprijzen, een vol energienet en van aardgas af gaan: je hoort en leest hier zoveel over. Bovendien loopt...

Naar het Huis van Herinnering? Pak de SWOA PlusBus!

Wil jij samen met iemand uit jouw omgeving met dementie het Huis van Herinnering in het Nederlands Openluchtmuseum bezoeken? Wij...

Samen bouwen aan een warme en toegewijde buurt

Een voorzorgcirkel starten met jouw buurtgenoten In Arnhem kijken we naar elkaar om en zijn we er voor elkaar. Dit...