Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Uncategorized
  4.  → Loop binnen bij SWOA tijdens de Ontdek de Zorgweek 2022!
Loop binnen bij SWOA tijdens de Ontdek de Zorgweek 2022!

17 februari 2022

2 minuten leestijd

Heeft het werk binnen de sector Zorg en Welzijn jou altijd aangesproken? Dan is dit je kans om er eens kennis mee te maken! In de Ontdek de Zorgweek bieden we op verschillende momenten een activiteit aan waar je bij aan kunt sluiten. We nemen je graag mee in onze locaties en de organisatie SWOA. Wat bieden wij de inwoners van Arnhem, en wat is hierbij onze visie? Ook vertelt ze over de mogelijkheden om binnen SWOA (weer) te proeven aan het welzijnswerk, bijvoorbeeld door je in te zetten als vrijwilliger, aan de slag te gaan bij Activerend Werk of door stage te lopen.

Wie is SWOA?

WelZijn is anderen ontmoeten, jezelf ontplooien en gesteund worden waar nodig. Dat betekent prettig samen leven in eigen omgeving, wijk of stad, maar bijvoorbeeld ook zingeving ervaren. Wij stimuleren je te ontdekken wat je nog wél kan en die talenten te gebruiken. Zo dragen wij samen bij aan ieders WelZijn.

SWOA ondersteunt mensen in en om Arnhem en richt zich daarbij vooral op de oudere doelgroep (55+). Van begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en van alles daartussen. Daar zetten zo’n 500 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in. En dit al meer dan 50 jaar.

Mensen kloppen om verschillende redenen bij SWOA aan. Minder alleen zijn, meer bewegen, andere mensen leren kennen, naar buiten kunnen, uitstapjes maken, zich nuttig maken voor de samenleving en meer in evenwicht komen. SWOA ondersteunt daarbij!

Alvast meer weten? Neem een kijkje op deze website!

Waar en Wanneer kan je terecht?

Tijdens de Ontdek de Zorgweek bieden wij de volgende activiteiten aan:

LocatieDatumTijd
Q&A – Online (Link) Maandag 14/3 13.00 – 14.00 uur
Open inloop – De Weldam, Middachtensingel 39, Arnhem Dinsdag 15/3 14.00 – 15.30 uur
Open inloop – De Petersborg, Slochterenweg 40, Arnhem Donderdag 17/3 09.30 – 11.00 uur
Open inloop – De Gaanderij, Driemondplein 1, Arnhem Vrijdag 18/3 10.00 – 11.30 uur

Heb je nu al vragen?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Hopelijk zien we je tijdens de Ontdek de Zorgweek 2022!