026-3272266 info@swoa.nl

JE LEEST NU:

 

Première Roze Cast

1 maart was het zover: na ruim een jaar voorbereiding stonden 8 roze ouderen op de planken bij het Theater aan de Rijn. Wat een mooie voorstelling! Muziek van Spinvis, kostuums op maat, Adriaan Luteijn als choreograaf/mede-initiatiefnemer die samen met Anita Huisman, mede-initiatiefnemer het project toelichten en  natuurlijk onze eigen vier moderatoren die zich bezig gaan houden met de gesprekken na de voorstellingen in het land.

Bomvol Theater

Het theater zat bomvol en we kregen goede reacties na afloop van de voorstelling. Ontroerend soms. Iedereen had naar deze première toegeleefd, maar nu gaat het natuurlijk nog echt beginnen want: de komende twee jaar willen we deze voorstelling laten zien in welzijns- en zorgorganisaties, opleidingsinstituten, andere organisaties, festivals. Lijkt je dit wat? Neem dan nu contact op met Jessica van den Adel via jvandenadel@swoa.nl.

Samenwerking

Roze Cast is een samenwerking tussen Introdans en SWOA en wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting Het R.C. Maagdenhuis, Stichting Brentano’s Steun Des Ouderdoms, Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.

Heb je een vraag? Vul dit in of bel 026-3272266.

JE KUNT ONS OOK VOLGEN OP: