Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Activiteiten
  4.  → Roze Activiteiten

Regenboogactiviteiten

Alle info op een rijtje

Wat:
De Regenboogsalon
Waar:
SWOA-locatie
Wanneer:
Elke 3e vrijdag van de maand,
14.00 – 16.00 uur
Kosten:
Geen
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
06-54292332
Mail:
Klik hier

SWOA draagt het Roze Loper keurmerk. Dit betekent dat wij een LHBTI-vriendelijke organisatie zijn. In het kader van de Roze Loper, organiseren wij diverse activiteiten.

Denk bijvoorbeeld aan Regenboogkookworkshops of De Regenboogsalon. Beide activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Juist de diversiteit maken de activiteiten zo bijzonder!

De Regenboogsalon is een maandelijks terugkerend evenement. Bij ‘alle informatie op een rijtje’ vind je alles over aanmelden.

De Regenboogkookworkshop wordt vier keer per jaar georganiseerd. Hou hiervoor onze agenda en Facebookpagina in de gaten!

SWOA zorgt voor..

Klik op één van deze onderwerpen:

Activiteiten

(Groeps-)Begeleiding

Maaltijden

Ondersteuning 

Vervoer

Projecten

De Regenboogsalon

De Regenboogsalon is een laagdrempelige bijeenkomst waarin we met elkaar in gesprek gaan. Van luchtig tot serieus, maar in ieder geval samen en gezellig! En dat onder het genot van een hapje en een alcoholvrij drankje.

De Regenboogalon is voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar in gesprek te gaan. Van jong tot oud, mensen uit de LHBTI-gemeenschap, met of zonder migrantenachtergrond, iedereen is welkom. Dat maakt het juist interessant om met elkaar in gesprek te gaan! Het belangrijkste is dat mensen in de bijeenkomsten respect voor elkaar hebben en van elkaar willen leren.

We organiseren de Regenboogsalon iedere derde vrijdag van de maand, van 14.00 – 16.00 uur op één van onze locaties.

Regenboogkookworkshops

Een regenboog-kookworkshop is een interactieve workshop in het kader van diversiteit en inclusie. Deze workshops organiseren we samen met Vitanos, Mindmix en Gemeente Arnhem.

De kookworkshops zijn toegankelijk voor iedereen en bestaat voor een deel uit theater of spel en een deel uit samen koken. Het samen koken en samen interactief bezig zijn zorgt voor verbinding en begrip.

De workshops zijn niet te zwaar, maar “leuk met een boodschap”.

Aan het eind van de bijeenkomst gaan we gezellig samen rond de tafel en genieten we van de zelfgemaakte gerechten.