026-3272266
Selecteer een pagina

Roze activiteiten

Alle info op een rijtje

Wat:
De Regenboogsalon
Waar:
SWOA-locatie
Wanneer:
Elke 3e vrijdag van de maand,
14.00 – 15.30 uur
Kosten:
Geen
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
06-54292332
Mail:
Klik hier

SWOA draagt het Roze Loper keurmerk. Dit betekent dat wij een LHBTI-vriendelijke organisatie zijn. In het kader van de Roze Loper, organiseren wij diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Regenboogkookworkshops of De Regenboogsalon.

Beide activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Juist de diversiteit maken de activiteiten zo bijzonder! De Regenboogsalon is een maandelijks terugkerend evenement, zie de tabel links voor informatie over aanmelden. De Regenboogkookworkshop wordt vier keer per jaar georganiseerd. Hou hiervoor onze agenda en Facebookpagina in de gaten!

De Regenboogsalon

De Regenboogsalon is een laagdrempelige bijeenkomst waarin we met elkaar in gesprek gaan. Van luchtig tot serieus, maar in ieder geval samen en gezellig! En dat onder het genot van een hapje en een alcoholvrij drankje.

De Regenboogalon is voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar in gesprek te gaan. Van jong tot oud, mensen uit de LHBTI-gemeenschap, met of zonder migrantenachtergrond, iedereen is welkom. Dat maakt het juist interessant om met elkaar in gesprek te gaan! Het belangrijkste is dat mensen in de bijeenkomsten respect voor elkaar hebben en van elkaar willen leren.

We organiseren de Regenboogsalon iedere derde vrijdag van de maand, van 14.00 – 16.00 uur. Nu met de coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten nog digitaal. Het doel is om uiteindelijk weer fysiek bij elkaar te komen op een SWOA-locatie. Als dit weer mogelijk is uiteraard.”

Regenboogkookworkshops

Een regenboog-kookworkshop is een interactieve workshop in het kader van diversiteit en inclusie. Deze workshops organiseren we samen met Vitanos, Mindmix en Gemeente Arnhem.

De kookworkshops zijn toegankelijk voor iedereen en bestaat voor een deel uit theater of spel en een deel uit samen koken. Het samen koken en samen interactief bezig zijn zorgt voor verbinding en begrip.

De workshops zijn niet te zwaar, maar “leuk met een boodschap”.

Aan het eind van de bijeenkomst gaan we gezellig samen rond de tafel en genieten we van de zelfgemaakte gerechten.

Klacht of compliment?

Contactgegevens