Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Stadscompagnie zingt mensen een hart onder de riem
Stadscompagnie zingt mensen een hart onder de riem

19 maart 2020

1 minuut leestijd

Arnhem, 19 maart 2020

Vanaf vandaag ‘zing’wandelt de Stadscompagnie elke dag een uurtje door een van de Arnhemse wijken. Om mensen die voor ons werken te bedanken. Om ieder die het huis niet uit kan of zonder inkomen zit een hart onder de riem te steken. Om ouderen en eenzamen blijheid te bezorgen. Elke dag vanaf 11.00 uur, telkens in een andere wijk.

Stadscompagnie Arnhem is een sociaal koor waar allerlei mensen bijna dagelijks terecht kunnen om samen te zingen. Om zo het leven weer even aan te kunnen en levensvreugde bij te tanken. Of je kunt zingen of niet, iedereen is welkom. Op één voorwaarde: dat je je zingplezier doorgeeft aan de stad door mee te doen aan onze ‘optredens’ -> kleine muzikale verrassingen en ontmoetingen.

Op die wijze maken we de wereld een beetje mooier, de mensen een beetje blijer en geven we onze deelnemers (weer) een plek in de samenleving. “Plezier hebben en brengen” dat is onze missie. En dat kan iedereen in deze bizarre corona-tijden goed gebruiken.

Daarom gaan we daar vanaf vandaag gewoon mee door. Uiteraard in aangepaste vorm: hooguit 10-12 deelnemers per dag, op veilige afstand van elkaar en onze kwetsbare deelnemers blijven thuis.