Logo SWOA

Bel SWOA

 1. Home
 2.  → 
 3. Nieuws
 4.  → Stage Activerend Werk in combinatie met Groepsbegeleiding

Meer over deze vacature

Stage Activerend Werk in combinatie met Groepsbegeleiding

19 mei 2023

2 minuten leestijd

Wil jij ervaren hoe het is om stage te lopen bij een dynamische welzijnsorganisatie? Wil ervaring opdoen met verschillende doelgroepen en je verder verdiepen in het participeren naar werk door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Kom dan stage lopen bij SWOA!

Vanaf september 2023 biedt SWOA stageplaatsen aan voor 2e-, 3e– of 4e-jaars hbo-studenten van de opleiding social work. We kijken naar jouw talenten en zetten die in, zodat jij het maximale uit je stage kunt halen. Ook is er ruimte om je eigen ideeën in te brengen en die uit te voeren!

SWOA

SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) is een welzijnsorganisatie met ongeveer 450 vrijwillige medewerkers en 40 beroepskrachten. Onze doelgroep is de oudere inwoner (55+) van Arnhem. Met een breed scala aan begeleiding, projecten en activiteiten, dragen we bij aan ieders welzijn!

Wat ga je doen & leren?

 • Je biedt begeleiding binnen Activerend Werk door middel van coachingsgesprekken gericht op arbeidsvaardigheden. Hierbij kun je denken aan taalondersteuning, het ondersteunen bij scholingsvragen of samen een passende werkplanning maken en deze evalueren.
 • We nemen we je mee in hoe wij de juiste werkplek vinden, doelen stellen, monitoren en de voortgang bewaken. Hierbij maken wij o.a. gebruik van de Melba Methodiek .
 • Je werkt nauw samen met (vrijwillige) medewerkers op de werkvloer van de groepsbegeleiding en probeert zorgt te dragen voor een goede samenwerking.
 • Je wordt wegwijs gemaakt in het samenwerken met ketenpartners als centrum Activerend Werk en Werk en Inkomen.

Waarom iets voor jou?

Jij bent proactief, leergierig, neemt graag initiatief en durft je eigen mening te geven. Je wil graag kennismaken met doelgroepen als nieuwkomers, mensen die willen re-integreren, deelnemers groepsbegeleiding en vrijwilligers en je wil je verder verdiepen in ondersteuning bij participeren naar werk.

Wat kan je van SWOA verwachten?

 • Persoonlijke begeleiding.
 • Jouw begeleider van bij SWOA heeft minimaal een hbo-niveau en de nodige vaardigheden om om een hbo-student te begeleiden.
 • Enthousiaste en leuke collega’s.
 • Reiskostenvergoeding of je nu met auto, fiets op openbaar vervoer komt en een stagevergoeding tussen de € 70 en € 120 per maand.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Als je belangstelling hebt voor deze stageplek bij SWOA, stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar info@swoa.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Fiona Schneijderberg info@swoa.nl of bel 06 – 52670849.