Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Uncategorized
  4.  → Stage Sociaal Cultureel Werker
Stage Sociaal Cultureel Werker

22 maart 2018

1 minuut leestijd

Werk je graag met mensen van jong tot oud en vind je het leuk om dingen te organiseren? Wil je leren hoe je creatieve en culturele activiteiten bedenkt, opstelt, organiseert en uitvoert.

Bij SWOA zoeken we iemand die ondersteund bij het ontwikkelen van initiatieven van burgers, activiteiten opzet en uitvoert, verbinding legt met diverse organisaties en instellingen binnen een werkgebied, multiculturele activiteiten opzet, met een creatieve en ondernemende houding zich inzet voor de verbinding tussen jong, oud, LHBT’ers en mensen met een beperking.

Werkzaamheden

Hierbij kun je denken aan sport- en spelmiddagen, evenementen, thema bijeenkomsten, muziek, beeld en geluid, theater, wijkdagen, informatie markten en het ondersteunen van projecten binnen de organisatie. Je bent continu in de weer en wordt er vooral een beroep gedaan op jouw organisatorische en sociale kant.

Naast het bedenken en organiseren van activiteiten adviseer, stimuleer en begeleid je mensen, zodat ze zelf in actie komen en een steentje bijdragen aan de buurt of maatschappij. Het stimuleren van de zelfredzaamheid van mensen staat voorop.

Jouw eigenschappen

  • Ondernemerschap
  • Enthousiasme
  • Doorzettingsvermogen
  • Oplossingsgericht te werk gaan
  • Onderzoekend en organiserend vermogen
  • Creatief

Ben je 2e of 3e jaars en wil je een uitdagende stage? Klik hier om je aan te melden!