Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Kom stagelopen bij SWOA

Meer over deze vacature

Kom stagelopen bij SWOA

17 mei 2023

SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) is een welzijnsorganisatie. We ondersteunen mensen in en om Arnhem (55+). Van begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en van alles daartussen. Daar zetten zo’n 450 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in. En ook jij kunt jouw steentje bijdragen als stagiair!
Zoals je hierboven al leest, doet SWOA veel en dat betekent we ook meerdere meewerkstages en afstudeeropdrachten aanbieden. Voor zowel mbo- als hbo-studenten en van van communicatie tot hulpverlening.

Bij ons staat bovenaan: jouw talenten! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij die ontwikkelt, benut en inzet tijdens je stage. En daar bieden we dan ook de ruimte voor.

We zijn er voor iedereen!
Of je nu op zoek bent naar een stage op mbo- of hbo-niveau, het kan allemaal! Natuurlijk in overleg, want vanuit je studie zijn er vast een aantal eisen 😉. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je jezelf ontwikkelt en een stageplek krijgt die bij jou past.

Wat kan je verwachten?
• Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Je wordt tijdens je stage gekoppeld aan een collega die over de nodigde vaardigheden en diploma’s beschikt om jouw te begeleiden.
• Enthousiaste collega’s en je maakt onderdeel uit van het team.
• Reiskostenvergoeding of je nu met auto, fiets op openbaar vervoer komt en een stagevergoeding tussen de € 70 en € 120 per maand.
• Je krijgt kennis over een welzijnsorganisatie en alles wat daarbij komt kijken of je nu als hulpverlener, communicatiemedewerker of thuisadministratiemedewerker aan de slag gaat.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar info@swoa.nl en solliciteer direct. Of bekijk het aanbod via www.swoa.nl/vacatures/stage.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Fiona Schneijderberg via 06 – 52670849 of info@swoa.nl.