Logo SWOA

Bel SWOA

 1. Home
 2.  → 
 3. Uncategorized
 4.  → Stage wijkgericht werken
Stage wijkgericht werken

23 juni 2022

2 minuten leestijd

Werk je graag met mensen van jong tot oud en vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Wil je leren hoe je creatieve en culturele activiteiten bedenkt, opstelt, organiseert en uitvoert? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou!

Bij SWOA zoeken we iemand die ondersteund bij het ontwikkelen van initiatieven van burgers, activiteiten opzet en uitvoert, verbinding legt met diverse organisaties en instellingen binnen een werkgebied. De opdracht die wij op dit moment hebben richt zich vooral op het realiseren van ontmoeting en activiteiten voor 55+. Dit doe je door in contact te komen met de doelgroep en andere organisatie binnen de afgesproken wijken.

Wat voor een stagiair zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een stagiair(HBO) die zelfstandig aan de slag kan, makkelijk een praatje kan maken en niet bang is om op mensen af te stappen. Jij weet andere met jouw enthousiasme te motiveren en actief mee te laten denken in hoe de activiteiten eruit moeten zien. Dit is wel een functie voor een stagiair die ervan houdt om dingen te onderzoeken en actie durft te ondernemen met de verzamelde informatie. Andere bijhorende taken zijn:

 • Afstemming en samenwerking met doelgroep en andere organisaties
 • Publiciteit maken voor activiteiten en deelnemers werven.

Uiteraard bieden wij vanuit SWOA een goeie begeleiding aan en kun je altijd bij je begeleider terecht om te sparren of wanneer je vragen hebt. Ook het inwerkproces krijgt de nodige aandacht.

Wat biedt SWOA nog meer aan?

 • Reiskostenvergoeding
 • Stagevergoeding
 • Scholing
 • Leuke werkomgeving
 • Ruimte voor eigen invulling

Ben jij degene die wij zoeken of wil je meer informatie over de stage? Neem dan contact op met Marjon van Baars op 06-50624355 of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl.

Volg je een MBO4 opleiding en denk je dat je dit allemaal prima zou kunnen doen? Ook dan ben je welkom om contact met ons op te nemen.