Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Activerend Werk vacatures
  4.  → Stop jij graag liefde in de pan?
Stop jij graag liefde in de pan?

2 maart 2021

1 minuut leestijd

SWOA zoekt vrijwilligers of mensen die een Activerend Werktraject aan willen gaan, die graag hun passie en liefde voor voeding gebruiken als extra ingrediënten tijdens het koken op onze locaties!

Koken kan heel ontspannend zijn. Vooral als je het niet alleen hoeft te doen, maar je in een team aan het werk kan. SWOA wil graag een bijdrage leveren aan de verbinding tussen mensen in Arnhem.  

Ben jij iemand die graag in de keuken staat en zich op zijn gemak voelt tussen de potten en pannen? Weet jij mensen blij te maken met jouw kookkunsten of je nu wel of geen kok bent? Kom dan ons team versterken!

Wat wij van jou vragen is dat:

  • Je het leuk vindt om je creativiteit te uiten in koken
  • Out of the box durft te denken
  • Goed kan overleggen en samenwerken
  • Kan relativeren
  • Graag iets wil opzetten samen met andere vrijwilligers
  • In de ochtend beschikbaar bent

Zie jij jezelf al helemaal in de keuken staan om mensen op te vrolijken met heerlijke gerechten? Reageer dan meteen op deze vacature! Je komt in een team terecht waarbij je niet aan elkaar hoeft te bewijzen hoe goed je bent, maar gezamenlijk kunt laten zien hoe goed jullie zijn!

Deze functie is voor zowel Activerend Werk als vrijwilligerswerk geschikt.
Voor vragen bel naar Marjon van Baars (06-50624355) of Fiona Schneijderberg (06-52670849) of stuur een mail naar activerendwerk@swoa.nl.