026-3272266
Selecteer een pagina

Meer over deze vacature

Stop jij graag liefde in de pan?

3 juli 2018

1 minuut leestijd

Voor onze locatie De Weldam zijn we op zoek naar vrijwilligers die graag hun passie en liefde  voor voeding gebruiken als extra ingrediënten tijdens het koken voor kwetsbare ouderen!

Koken kan heel ontspannend zijn. Vooral als je het niet alleen hoeft te doen, maar je in een team aan het werk kan. SWOA wil graag een bijdrage leveren aan de verbinding tussen mensen in Arnhem.  We starten hiermee door vanaf augustus de keuken (of beter gezegd de locatie) lekker te laten ruiken en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Ben jij iemand die graag in de keuken staat en zich op zijn gemak voelt tussen de potten en pannen? Weet jij mensen blij te maken met jouw kookkunsten of je nu wel of geen kok bent? Kom dan ons team versterken!

Wat wij van jou, als vrijwilliger, vragen is dat:

  • je het leuk vindt om voor kwetsbare ouderen te koken
  • out of the box durft te denken
  • goed kan overleggen en samenwerken
  • kan relativeren
  • graag iets wil opzetten samen met andere vrijwilligers
  • dinsdag en/of vrijdag beschikbaar bent van 10:00 tot 14:00.

Zie jij jezelf al helemaal in de keuken staan om mensen op te vrolijken met heerlijke gerechten? Vind je het leuk om nieuwe kook skills te leren en anderen te leren wat jij allemaal kan? Reageer dan meteen op deze vacature! Je komt in een team terecht waarbij je niet aan elkaar hoeft te bewijzen hoe goed je bent, maar gezamenlijk kunt laten zien hoe goed jullie zijn!

Nog vragen?
Neem dan contact op met Silvio de Brito Caio via nummer 06-11781070 of mail naar sdebritocaio@swoa.nl.

Wie is SWOA?

Dag in dag uit staan wij klaar voor alle Arnhemmers.
Maar wat is ons verhaal eigenlijk?

Klacht of compliment?

Contactgegevens