026-3272266
Selecteer een pagina

Meer over deze vacature

SWOA zoekt een vrijwillige Receptionist(e)

24 februari 2020

2 minuten leestijd

 

Locatie De Gaanderij   

 Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van SWOA. Jij  bent degene die de bezoekers warm ontvangt. Of je nu een telefoontje aanneemt of een bezoeker wegwijs maakt, mensen voelen zich direct thuis door jou! Als receptionist(e) heb je een divers takkenpakket. Jouw taken bestaan vooral uit het aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken, versturen van mailtjes en het ontvangen van bezoekers. Ook pak je licht administratieve taken op, zoals het verwerken van diverse gegevens in het systeem. Ben jij gastvrij en sta je mensen graag te woord? Reageer dan nu.

 

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?

Betrouwbaar, verantwoordelijk en sociaal vaardig zijn eigenschappen waar jij jezelf in herkent. Het beschikken over computervaardigheden is voor deze functie belangrijk. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is ook belangrijk, vanwege het contact met mensen.
Afwisseling in taken zorgt ervoor dat het werk leuk en boeiend blijft. De visie die SWOA hanteert zorgt ervoor dat onze vrijwilligers  op dezelfde manier behandeld worden als onze beroepskrachten. Tenslotte staan we samen klaar voor de ouderen van Arnhem!

 

Wat bieden wij jou aan?

Ten eerste leuke collega`s

  • Diverse trainingen
  • Reiskostenvergoeding
  • Attenties: verjaardag, jubileum, kerst en dag van de vrijwilligers
  • Vrijwilligersfeest 1x in het jaar
  • In overleg extra begeleiding ter ontwikkeling

Tijdsinvestering:

  • 1 of 2 dagdelen in de week 

 Kun je maar een paar uurtjes in de week? Reageer dan ook!

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie?  Neem dan contact op met Silvio de Brito Caio (06-11781070) of via e-mail vrijwilliger@swoa.nl.

 

 

 

 

 

 

Wie is SWOA?

Dag in dag uit staan wij klaar voor alle Arnhemmers.
Maar wat is ons verhaal eigenlijk?

Klacht of compliment?

Contactgegevens