Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Stage
  4.  → SWOA zoekt meerdere stagiairs voor het maatjesproject

Meer over deze vacature

SWOA zoekt meerdere stagiairs voor het maatjesproject

23 juni 2022

2 minuten leestijd

Werkzaamheden binnen de maatjesproject zijn divers en ‘op maat’. Het ‘er voor iemand zijn’ is waar het in eerste instantie om gaat. De deelnemer en de stagiair zoeken samen naar de gewenste invulling van hun contact.

Uitgangspunt van het maatjesproject is om mensen de regie over hun eigen leven te laten behouden en zo nodig het deelnemen aan de maatschappij weer tastbaar te maken. Onze deelnemers zijn door verschillende gebeurtenissen in het leven kwetsbaar geworden of in een isolement geraakt. Door een juiste match, op basis van hobby’s en talenten, tussen stagiair en deelnemer, wordt het weer mogelijk om deel te nemen aan de maatschappij.

Degene die we zoeken wil iets betekenen voor iemand die steun kan gebruiken. Ben je open, begripvol en kan je je inleven een ander? Ben je in staat om vanuit eigen kracht en initiatief te handelen? Ben je daarnaast betrouwbaar en verantwoordelijk, respecteer je de privacy van mensen en ga je zorgvuldig met je eigen grenzen en die van de deelnemers om? Dan zoeken wij jou!

Door een maatje van een deelnemer te zijn ontstaat er een vertrouwensband, waardoor er een positieve verandering in iemands leven kan plaatsvinden. Dat maakt dat iemand weer meer zelfstandig in het leven staat.

Uiteraard bieden wij vanuit SWOA een goeie begeleiding aan en kun je altijd bij je begeleider terecht om te sparren of wanneer je vragen hebt. Ook het inwerkproces krijgt de nodige aandacht.

Wat biedt SWOA nog meer aan?

  • Reiskostenvergoeding
  • Stagevergoeding
  • Scholing
  • Intervisie
  • Leuke werkomgeving
  • Ruimte voor eigen invulling

Ben jij degene die wij zoeken of wil je meer informatie over de stage? Neem dan contact op met Marjon van Baars op 06 50624355 of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl.

Volg je een MBO4 opleiding en denk je dat je dit allemaal prima zou kunnen doen? Ook dan ben je welkom om contact met ons op te nemen.