Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Financiën
  4.  → Thuisadministratie

Krijg grip op je (financiële) administratie

Alle info op een rijtje

Wat:
Thuisadministratie
Waar:
Thuis
Wanneer:
Op afspraak
Kosten:
Geen
Aanmelden:
Ja
Telefoon:
026-3272266
Mail:
Klik hier

Door omstandigheden kun je het overzicht in je administratie kwijtraken. Als je bijvoorbeeld gaat scheiden, je baan kwijtraakt of er een andere grote verandering in je leven is.

Voor je het weet stapelen bankafschriften en rekeningen zich op en durf je je post niet meer open te maken. Wij kunnen je helpen om de administratie weer op orde te krijgen.

SWOA zorgt voor..

Klik op één van deze onderwerpen:

Activiteiten

(Groeps-)Begeleiding

Financiën

Maaltijden

Ondersteuning 

Vervoer

Projecten

Samen aan de slag

Één van onze geschoolde vrijwilligers helpt je jouw financiële zaken op orde te brengen en te houden. Je maakt afspraken over hoe vaak de vrijwilliger langs komt en samen ga je op weg naar overzicht in je administratie.

De mate van ondersteuning hangt af van wat je wilt en nodig hebt. Wij bieden ondersteuning voor zolang als nodig is, met een maximum van twee jaar (eventueel met uitloop). Een vrijwilliger komt in deze periode geregeld langs om de administratie te sorteren, ordenen en te helpen bij vragen.

De vrijwilliger kijkt ook of je mogelijk recht hebt op aanvullende financiële regelingen. Als blijkt dat er schulden zijn, dan schakelt Thuisadministratie, in overleg, de schuldhulpverlening in.

Uitgangspunt is dat je zélf verantwoordelijk bent én blijft voor jouw eigen administratie. Blijkt dit niet mogelijk? Dan zoeken we naar een blijvende oplossing. We kijken bijvoorbeeld of er iemand in je omgeving is die je ondersteuning kan bieden. Ook deze persoon kunnen wij begeleiden.

Aanmelden

Heb je moeite met het ordenen of bijhouden van de administratie? Meld je dan aan voor Thuisadministratie. Ook verwijzers als wijkteams, huisartsen en andere organisaties kunnen inwoners aanmelden. Aanmelden kan  via 026 327 2266 of via mailadres thuisadministratie@swoa.nl.

Iemand aanmelden als verwijzer?

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden.

Liever gebruik maken van een inloopspreekuur?

Dank kan je terecht bij Goed Geregeld Arnhem. Zij zitten op verschillende locaties in Arnhem en helpen je graag verder met administratieve, financiële en juridische vragen!

Thuisadministratie komt tot stand in samenwerking met Humanitas Rijn-IJssel en Rijnstad.