Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → Timmerwerkplaats

De timmerwerkplaats van SWOA

Alle info op een rijtje

Wat:
De timmerwerkplaats
Waar:
De Petersborg, De Petersborg
Slochterenweg 40
6835 DX Arnhem

Wanneer:
Maandag, woensdag t/m vrijdag
Van 10:00 tot 12:00

Telefoon:
026-3272266

In de timmerwerkplaats van De Petersborg maken deelnemers van de groepsbegeleiding samen met wijkbewoners de mooiste producten! Dit doen zij onder begeleiding van (vrijwillige) medewerkers.

De timmerwerkplaats is een plek waar ouderen hun talenten inzetten of bezig zijn met hun favoriete bezigheid: producten maken van hout. Daarnaast leren ze over de techniek en onderhoud van de producten. In de timmerwerkplaats staat ontmoeten centraal en drinken ze tussendoor gezellig een bakje koffie of thee. Het bijzondere aan de producten is dat ze het echt samen maken, iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan het eindproduct.

De producten
Er worden verschillende tuinproducten gemaakt zoals klapstoelen, klaptafels en bloembakken. Ook aan de vogels wordt gedacht: nesthuisjes, voederhuisjes en vogelhuisjes worden met veel beleid in elkaar gezet. Alle producten krijgen op het einde nog een likje verf, zodat ze veilig in de buitenlucht staan.

Producten met een verhaal kopen?
Dat kan! Neem contact op met Annemieke Leenders via  aleenders@swoa.nl – 06 83706785 of Petra Teunissen via pteunissen@swoa.nl – 0613861805.

De producten maken ze met veel passie en beleid, daarom duurt het vaak wat langer voordat je de producten kunt ophalen. 

SWOA zorgt voor..

Klik op één van deze onderwerpen:

Activiteiten

(Groeps-)Begeleiding

Maaltijden

Ondersteuning 

Vervoer

Projecten

Sfeerbeelden uit de timmerwerkplaats

Fotograaf: Gerrit Davelaar