Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Uncategorized
  4.  → Gastheer/vrouw op locatie
Gastheer/vrouw op locatie

3 januari 2023

1 minuut leestijd

Dit is een doorlopende vacature

Ben jij klantgericht? Hou je ervan om mensen op hun gemak te stellen? En sta je graag mensen te woord via de telefoon, mail of op onze locatie? Dan is gastheer/vrouw zijn wat voor jou! Je bent het visitekaartje va onze locatie en gaat met veel enthousiasme aan de slag.

Voor alles drie onze locaties De Gaanderij, De Petersborg en De Weldam zijn we opzoek naar gastvrouwen en -heren.

Wat ga je doen?

Bezoekers warm ontvangen, telefoontjes aannemen en mails beantwoorden zijn allerlei onderdelen van je takenpakket. Het bijhouden van activiteiten in ons registratiesysteem leer je door ‘’learning-on-the-job’’. De interne post wordt door jou bijgehouden en ook heb je een aantal taken met betrekking tot het buffet. Die taken bestaan o.a. uit het bestellen van maaltijden en het doorgeven van af- en aanmeldingen. 

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?

Betrouwbaar, verantwoordelijk en sociaal vaardig zijn eigenschappen waar jij jezelf in kunt herkennen. Het beschikken over computervaardigheden is voor deze functie belangrijk. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is hierbij essentieel, vanwege het contact met mensen.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?

Afwisseling in de taken zorgt ervoor dat het werk leuk en boeiend blijft. De visie die SWOA hanteert zorgt ervoor dat vrijwilligers op dezelfde manier behandeld worden als ieder andere beroepskracht.

Lijkt het jou wat om als gastheer/vrouw aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Iris Wessels (06 11781082) of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl.