Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Vacatures Vrijwilligers
  4.  → Gastvrouw/heer en buffetmedewerker – als vrijwilliger aan de slag op locatie

Meer over deze vacature

Gastvrouw/heer en buffetmedewerker – als vrijwilliger aan de slag op locatie

9 februari 2023

Vind je het leuk om mensen te woord te staan? En ben je klantgericht? Dan is vrijwilliger zijn op locatie wat voor jou! SWOA ondersteunt mensen al meer dan 50 jaar in en om Arnhem. Van begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en alles daartussen. Daar zetten zo’n 450 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in!

Voor op onze locaties De Petersborg, De Weldam en De Gaanderij zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een dagdeel (ochtend of middag) aan de slag te gaan. Doordat je de inwoners van Arnhem te woord staat en hen helpt, ben je van echte meerwaarde.

Gastheer/vrouw

Als gastheer/vrouw ontvang je de bezoekers warm, neem je telefoontjes aan, beantwoord de mails, houdt de interne post bij en nog meer. Oftewel een leuk en divers takenpakket! Als gastheer/vrouw ben jij het visitekaartje van onze locatie!

Buffetmedeweker

Vind je het leuk om in een team te werken en mensen te voorzien van koffie, thee, fris en eten? Dan is dit een leuke vrijwilligersbaan voor jou! Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en zorgt met een team vrijwilligers dat alles rondom het buffet goed loopt.

Waarom iets voor jou?

  • Je vindt het leuk om mensen te woord te staan en helpt ze graag.
  • Afwisselen van taken en bijhouden van wat je moet doen, past bij jou.
  • Je bent betrouwbaar, zodat de gasten en wij van jou op aan kunnen.
  • Je kan zelfstandig werken, maar vindt het leuk om ook met mensen te zijn.
  • Je bent handig met computers en beheerst goed de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk (gastheer/vrouw).

Wat levert het jou op?

Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem! Je maakt onderdeel uit van een team en leert nieuwe mensen kennen.

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou. Je kunt contact opnemen met Iris Wessels via 06 117 810 82 of mailen naar vrijwilliger@swoa.nl. Hopelijk tot snel!

Dit is een doorlopende vacature.