026-3272266 info@swoa.nl

JE LEEST NU:

 

SWOA

Wel zijn is lekker in je vel zitten. Doen wat je leuk vindt geeft energie en balans in je leven. SWOA stimuleert je te ontdekken wat je nog wél kan en je talenten te gebruiken. Zelf zoveel mogelijk uit het leven halen. Dát is waar SWOA voor staat.

Wij geloven dat ieder mens in staat is zijn leven te leiden zoals hij dat zelf wil. Ook al is diegene wat ouder. Soms kan iemand dit even niet meer alleen en is daar hulp bij nodig. Met circa 500 vrijwillige en 30 betaalde krachten zetten wij ons dagelijks actief in.

SWOA heeft  een vacature voor een

Seniorenadviseur 28 – 32 uur
Fier dagbesteding op maat

Fier gaat uit van talenten, vaardigheden en wensen van de senior zelf. Binnen de SWOA speerpunten Groen- en Natuurbeleving, Kunst en Cultuur, Gezondheid en Bewegen zijn de mogelijkheden zeer divers. Een zinvolle daginvulling voor kwetsbare senioren is mogelijk op één van onze locaties of daar buiten.

Ben jij op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het sociaal domein? Werk je net zo makkelijk met vrijwilligers als met collega’s die in dienst zijn? Denk je innovatief?
Dan heeft SWOA voor jou de baan waarin jij je energie kwijt kunt.

We zoeken een collega die ervaring heeft in het signaleren van wensen, behoeften en ambities van mensen en deze samen met de betrokken persoon kan vertalen naar een zinvolle dagbesteding op maat. Je maakt creatief verbinding met de andere dienstverlening van SWOA en andere organisaties. Je neemt initiatief, werkt efficiënt en resultaatgericht.

Dit ga je doen

 • Je werkt met kwetsbare senioren zowel individueel als in groepsverband. Zo stel je een individueel plan op dat je vervolgens periodiek monitort en bespreekt met de betrokken deelnemer en diens contactpersoon. Op de groep vervul je een stimulerende en creatieve rol
 • Je begeleidt de vrijwilligers van Fier. Je stimuleert hen bij de diverse activiteiten en betrekt ze bij de invulling van het programma
 • Je informeert mantelzorgers over de mogelijkheden van Fier en betrekt ze hierbij. Je biedt, naar behoefte, ook ondersteuning aan mantelzorgers. Je werkt samen met collega’s van SWOA en van andere organisaties zoals de sociale wijkteams
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling en innovatie van Fier

Wat bieden we jou?

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Contact met een breed en interessant netwerk
 • Enthousiaste collega’s met verschillende achtergronden
 • Een arbeidsovereenkomst van 1 jaar met mogelijke verlenging
 • Een informele organisatie met korte lijnen, die volop in ontwikkeling is
  Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk, salarisschaal 6: minimaal € 2.219,–  en maximaal € 3.176,–  bruto per maand op fulltime basis.

Wij vragen

 • Een MBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare kennis van maatschappelijke ontwikkelingen
 • Enkele jaren relevante werkervaring, waarbij je zowel individueel als in groepsverband met mensen hebt gewerkt. Daarnaast heb je ervaring in het werken met vrijwilligers
 • Er op af mentaliteit/ weten van aanpakken
 • Organisatie- en analytisch vermogen

Jouw reactie

Ben jij enthousiast?
Solliciteer dan direct en mail je brief met CV voor 6 september naar Anita Huisman, personeelszaken@swoa.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op:
– 1e ronde donderdag 12 september tussen 9.00 en 16.00 uur; 
– Bespreken Talentenpaspoort maandag 16 september tussen 9.30 en 15.00 uur; 
– 2e ronde dag donderdag 19 september tussen 9.00 en 12.00 uur.

De uitnodiging voor de 1e ronde ontvang je uiterlijk op 9 september.

Wil je meer weten?
Anita Huisman is telefonisch te bereiken op 21 augustus tussen 9.00 en 10.00 uur en 26 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 06 53177201.

Acquisitie stellen wij niet op prijs

Heb je een vraag? Vul dit in of bel 026-3272266.

JE KUNT ONS OOK VOLGEN OP: