Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Nieuws
  4.  → Vrijwilligers voor de timmerplaats – De Petersborg

Meer over deze vacature

Vrijwilligers voor de timmerplaats – De Petersborg

15 januari 2023

Heb jij twee rechterhanden? Of enige passie en handigheid maar vooral affiniteit met ouderen? Dan is vrijwilliger worden op de timmerplaats wat voor jou! Op De Petersborg vind je het pareltje van onze groepsbegeleiding: de timmerplaats. Hier maken deelnemers onder begeleiding van vrijwillige medewerkers mooie producten.

Ook mensen vanuit de wijk zijn van harte welkom om aan te sluiten en aan de slag te gaan. Naast het samen werken aan een mooi resultaat en het onderhouden/opdoen van techniek, staat ook het ontmoeten centraal.

Wat doe je als vrijwilliger bij de timmerplaats?

Het is de bedoeling dat je licht dementerende deelnemers van de groepsbegeleiding of mensen uit de wijk gaat begeleiden bij het vervaardigen van objecten van hoofdzakelijk hout. Soms worden ook kunststof en metaal gebruikt.

Waarom iets voor jou?

  • Je bent graag in een ontspannen en gezellige sfeer. Waar niks moet, alles mag en er geen druk is dat iets op tijd af moet.
  • Je hebt enige kennis van houtbewerking.
  • Je bent sociaal en begeleidt graag mensen.
  • Je bent minimaal een aantal uur per week beschikbaar en sluit graag aan bij een werkoverleg.

Wat levert het jou op?

Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem! Je maakt samen met de deelnemers mooie producten. Je leert verschillende producten te maken

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou. Je kunt contact opnemen met Iris Wessels via 06 117 810 82 of mailen naar vrijwilliger@swoa.nl. Hopelijk tot snel!

Dit is een doorlopende vacature.