Logo SWOA

Bel SWOA

 1. Home
 2.  → 
 3. uitgelicht
 4.  → Vrijwillige coördinator – diverse locaties

Meer over deze vacature

Vrijwillige coördinator – diverse locaties

6 februari 2023

Wil je echt iets betekenisvols doen met jouw vrije tijd en voel jij je thuis in een coördinerende functie met maatschappelijke impact? Dan komen we graag met jou in contact! SWOA ondersteunt mensen al meer dan 50 jaar in en om Arnhem. Van begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en alles daartussen. Daar zetten zo’n 450 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in!

Wij zoeken voor diverse projecten coördinatoren en wij kijken graag met jou welk project het beste bij jou past! Je bent als coördinator van echte meerwaarde, omdat door jou de vrijwilligers goed aan de slag kunnen en de ouderen in Arnhem kunnen ondersteunen.

Wat doe je als vrijwillige coördinator?

Als vrijwillige coördinator ben je veel zelfstandig aan het werk en heb je contact met jouw vrijwillige collega’s. Jij bent de spil en het aanspreekpunt voor je collega’s. Natuurlijk staat de projectcoördinator van SWOA voor je klaar wanneer dat nodig is. Jullie houden onderling goed contact en diegene is bereikbaar bij vragen. 

Enkele voorbeelden van werkzaamheden:

 • Maken en bijhouden van een werkrooster.
 • Meedenken met mogelijke ontwikkelingen binnen het project.
 • Administratieve werkzaamheden uitvoeren.
 • Uitvoeren van een activiteit en alles wat daarbij komt kijken.

De inzetbaarheid is verschillend per project. Als de functie coördinator bij jou past, dan kunnen we in overleg en op basis van jouw beschikbaar kijken welk project geschikt is.

Waarom iets voor jou?

 • Je bent enthousiast, sociaal en een ondernemend persoon.
 • Je kan goed organiseren en samenwerken.
 • Je bent betrouwbaar.
 • Je werkt goed zelfstandig, wetende dat de projectcoördinator voor jou klaar staat wanneer dat nodig is.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de taken die bij jouw vrijwilligersfunctie liggen.
 • Je vindt leuk leuk om mee te denken

Wat levert het jou op?

Voldoening. Jij zet je immers in voor de (kwetsbare) inwoner van Arnhem! Je maakt onderdeel uit van een team en hebt contact met vrijwillige collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met de projectcoördinator van het desbetreffende project.

We bieden je reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer en fiets. In overleg is er ook scholing mogelijk in de vorm van een training of cursus. Tot slot, is er jaarlijks een gezellig vrijwilligersuitje en ontvang je een cadeautje op bijvoorbeeld jouw verjaardag.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Wij nodigen jou graag uit voor een kopje koffie. Zo leer jij SWOA kennen en wij jou. Je kunt contact opnemen met Iris Wessels via 06 117 810 82 of mailen naar vrijwilliger@swoa.nl. Hopelijk tot snel!

Dit is een doorlopende vacature.


“Vooral de waardering van de mensen voor wie wij het doen maakt het mooi”

Mijn naam is Kees de Geest en ik ben nu ruim zes maanden vrijwilliger bij SWOA als assistent coördinator bij het AutoMaatje. Samen met zeven andere vrijwilligers zorg ik ervoor dat deelnemers die zijn aangemeld bij AutoMaatje van A naar B kunnen.