026-3272266
Selecteer een pagina

Meer over deze vacature

Vrijwillige medewerker dagbesteding: Alleen maar koffie schenken? Ik dacht het niet!

4 februari 2020

2 minuten leestijd

Wanneer je ouder wordt is het soms lastig verbonden te blijven met de samenleving. Het is voor iedereen belangrijk te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. “FIER, dagbesteding op maat” van SWOA maakt het verschil.

Daar hebben wij meer helpende handen bij nodig en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

Wat gebeurt er allemaal op een dagbesteding?

De titel zegt het al: het is niet alleen koffie schenken! Elke dag ziet er weer anders uit. Dat is wat het werk zo leuk maakt.

Vraag je je af wat je kunt doen en betekenen als vrijwilliger?

Het samen met de deelnemers ondernemen van verschillende activiteiten. Denk hierbij aan; koken, bewegen, wandelen, muziek luisteren, knutselen, musea en lunch concerten bezoeken, meewerken op de stadsboerderij, tuinieren, werken op onze eigen timmer werkplaats en nog veel meer. Bij deze activiteiten sluiten we aan bij wat iemand leuk vindt om te doen en waar jij als vrijwillige ook plezier in hebt. Dus heb je bepaalde interesses? Dan horen we die graag.

Saai is het werken met ouderen zeker niet! Het gaat om ouderen die ondersteuning kunnen gebruiken. Deze ouderen wonen nog zelfstandig thuis en op de dagbesteding proberen we die zelfstandigheid zoveel mogelijk te stimuleren. Hierbij zijn gezelligheid én het op je gemak voelen erg belangrijk. Kortom het werk is erg afwisselend en uitdagend.

Wij vragen van jou als vrijwilliger vooral jezelf te zijn, het werken samen met ouderen leuk te vinden, je verantwoordelijk te voelen en zijn we blij als je met eigen initiatieven komt.

Interesse?

Nieuwsgierig en wil jij sfeer komen proeven op onze locaties van SWOA? Voel je van harte welkom! De tijd die jij erin wilt stoppen kan variëren van een paar uurtjes  tot één of meerdere dagdelen per week.

Wil jij hier meer over te weten komen? Neem dan contact op met Silvio de Brito Caio via 06-11781070 of sdebritocaio@swoa.nl

Wie is SWOA?

Dag in dag uit staan wij klaar voor alle Arnhemmers.
Maar wat is ons verhaal eigenlijk?

Klacht of compliment?

Contactgegevens