026-3272266
Selecteer een pagina

Meer over deze vacature

Coördinator activiteiten

22 maart 2018

1 minuut leestijd

Voor de groep Daadkracht Monnikenhuizen zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om voor een groep van circa 20 ouderen op woensdagmorgen activiteiten te organiseren. Deze groep komt elke woensdag bij elkaar van 10.00 – 12.00 uur, er worden sprekers uitgenodigd, activiteiten ondernomen maar er wordt ook ‘gewoon’ gezellig koffie gedronken.

Werktijden

Woensdag van 10.00 – 12.00 uur , een enkele keer ook een hele dag.

Ben jij enthousiast, ondernemend en sociaal vaardig en vind je het leuk om met ouderen activiteiten te ontplooien en te ondernemen dan is dit jouw vrijwilligersbaan!

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

  • Sociaal vaardig
  • Ondernemend
  • Enthousiast
  • Je werkt graag met ouderen.

Wat maakt het werk voor jou de moeite waard?

De afwisseling en voldoening om activiteiten te ondernemen met de groep nog actieve ouderen. Jij kan het verschil maken tussen alleen maar samen komen om koffie te drinken of ook nog samen een activiteit doen. Bied jij deze groep een steuntje in de rug?

Praktische voorwaarden

Van de vrijwillige medewerker vragen we minimaal een aantal uur per week beschikbaar te zijn. Tevens verwachten wij dat deelgenomen wordt aan werkoverleg.

Voor aanmelding of voor meer informatie kun je contact opnemen met Silvio de Brito Caio (06-11781070) of Heleen van Reem (06-52670849) SWOA via 026-3272266 of via e-mail vrijwilliger@swoa.nl.

 

Wie is SWOA?

Dag in dag uit staan wij klaar voor alle Arnhemmers.
Maar wat is ons verhaal eigenlijk?

Klacht of compliment?

Contactgegevens