Logo SWOA

Bel SWOA

  1. Home
  2.  → 
  3. Vacatures Vrijwilligers
  4.  → Word jij onze gastheer of gastvrouw?

Meer over deze vacature

Word jij onze gastheer of gastvrouw?

3 januari 2022

1 minuut leestijd

Voor onze locaties zijn we op zoek naar diverse vrijwillige gastheren of gastvrouwen.

Ben jij klantgericht, hou je ervan om mensen op hun gemak te stellen, vind jij het leuk om telefoontjes aan te nemen, mails te beantwoorden en ondertussen onze bezoekers wegwijs te maken in onze locatie en dat uiteraard met veel enthousiasme, je bent immers het visitekaartje van onze locatie! Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Wat ga je doen?

Bezoekers warm ontvangen, telefoontjes aannemen en mails beantwoorden zijn allerlei onderdelen van je takenpakket. Het bijhouden van activiteiten in ons registratiesysteem leer je door ‘’learning-on-the-job’’. De interne post wordt door jou bijgehouden en ook heb je een aantal taken m.b.t. het buffet. Die taken bestaan o.a. uit het bestellen van maaltijden en het doorgeven van af- en aanmeldingen. 

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig?

Betrouwbaar, verantwoordelijk en sociaal vaardig zijn eigenschappen waar jij jezelf in kunt herkennen. Het beschikken over computervaardigheden is voor deze functie belangrijk. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is hierbij essentieel, vanwege het contact met mensen.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?

Afwisseling in de taken zorgt ervoor dat het werk leuk en boeiend blijft. De visie die SWOA hanteert zorgt ervoor dat vrijwilligers op dezelfde manier behandeld worden als ieder andere beroepskracht.

Lijkt deze vacature jou wat? Of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Silvio de Brito Caio 06-11 78 10 70 of Mina Yacoub 06-11 78 10 72 of stuur een mail naar vrijwilliger@swoa.nl